HomeΚΡΗΤΗΤον Ιούλιο η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Τον Ιούλιο η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος διοργανώνει την «12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου», από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την Περιφέρεια Κρήτης, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου του Ηρακλείου και ανάδοχο του έργου την ALFA EXPO.

Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση των αγροτών-κτηνοτρόφων αλλά και των επαγγελματιών του χώρου αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες, τους παραδοσιακούς τρόπους και το σύγχρονο εξοπλισμό. Έξι μέρες θα είναι αφιερωμένες αποκλειστικά και μόνο στην αγροτική ζωή, σε γεωργικά & κτηνοτροφικά ζητήματα.

Εκθέτες και επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, και workshops για τη γεωργία, την κτηνοτροφία & την προώθηση της επιχείρησής τους  αλλά και να παρακολουθήσουν συναυλίες με κρητικούς καλλιτέχνες που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν, να μάθουν, να εφαρμόσουν καινούργιες πρακτικές αλλά και να διασκεδάσουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση