HomeΚΡΗΤΗΏρες αγωνίας για την οικογένεια της 25χρονης Κλειούς από τη Σητεία που εγκλωβίστηκε στο Νεπάλ

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 25χρονης Κλειούς από τη Σητεία που εγκλωβίστηκε στο Νεπάλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια της 25χρονης Κλειούς Ρουσσομουστακάκη από τη Σητεία, η οποία παραμένει εγκλωβισμένη στο Νεπάλ μετά το φονικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ (δείτε εδώ). Η νεαρή κοπέλα, κατόρθωσε να επικοινωνήσει για λίγο χθες το απόγευμα με τον πατέρα της Γιώργο Ρουσσομουστακάκη, μέσω των social media, διαβεβαιώνοντας έτσι την οικογένειά της ότι είναι καλά στην υγεία της.

roussomoustakaki

Μιλώντας στο cretapost ο πατέρας της, με την αγωνία του ίδιου και της οικογένειάς του να κορυφώνεται επισημαίνει ότι το ζητούμενο τώρα είναι πώς θα επιστρέψει η Κλειώ στην Κρήτη, αφού τα πάντα στο Νεπάλ έχουν παραλύσει.

Όπως μας εξήγησε, επικοινώνησε με την κόρη του μέσω facebook το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το Σάββατο, την ημέρα που έγινε ο σεισμός δεν είχε καταστεί εφικτό να υπάρξει επικοινωνία. Ο προβληματισμός της οικογένειας τώρα έγκειται στο πώς θα μπορέσει η νεαρή κοπέλα από τη Σητεία να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού οι συγκοινωνίες στο Νεπάλ δεν λειτουργούν.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσσομουστακάκη, θα επιχειρήσει να φτάσει από την επαρχία όπου βρίσκεται στο Κατμαντού, προκειμένου να βρει τρόπο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως η 25χρονη Κλειώ είχε ταξιδέψει στο Νεπάλ με παρέα φίλων της για τις διακοπές του Πάσχα και είχε αποφασίσει να παραμείνει λίγες ημέρες επιπλέον προκειμένου να προσφέρει εθελοντική εργασία σε σχολείο της περιοχής όπου διέμενε.

Όπως είπε ακόμη ο κ. Ρουσσομουστακάκης στο cretapost η επικοινωνία του με τις προξενικές αρχές είναι συχνή, προκειμένου να βρεθεί ένας ασφαλής τρόπος για να γυρίσει η Κλειώ στη Σητεία, ωστόσο όπως μας είπε χαρακτηριστικά «το μόνο που μας λένε είναι μη βιάζεστε».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση