HomeΚΡΗΤΗΠοτάμι: Δημιουργούν ομάδες για τα κρίσιμα τοπικά ζητήματα

Ποτάμι: Δημιουργούν ομάδες για τα κρίσιμα τοπικά ζητήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ποτάμι του Νομού Ηρακλείου προχωράει στην σύσταση πέντε ομάδων στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας εδραίωσης του συμμετοχικού διαλόγου και της ανάδειξης κρίσιμων ζητημάτων τοπικού αλλά και ευρύτερου χαρακτήρα.

Οι ομάδες είναι:

1) Εσωτερικών και Δικαιοσύνης

Η ομάδα περιλαμβάνει τους τομείς :Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Μεταναστευτικής Πολιτικής – Υποδομών και Μεταφορών – Δικαιοσύνης – Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας.

2) Οικονομίας και Ανάπτυξης

Η ομάδα περιλαμβάνει τους τομείς: Τουρισμού – Βιομηχανίας – Ναυτιλίας – Εμπορίου – Εξαγωγικής Πολιτικής – Οικονομίας και Ανάπτυξης – Οικονομικών – Χρηματοπιστωτικού Τομέα-Επιχειρηματικότητας και ΜμΕ .

3) Πρωτογενούς Τομέα και Περιβάλλοντος

Η ομάδα περιλαμβάνει τους τομείς: Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής – Περιβάλλοντος.

4) Εκπαίδευσης, Έρευνας και Πολιτισμού

Η ομάδα περιλαμβάνει τους τομείς: Προσχολικής Αγωγής Α ΄βάθμιας και β΄ βάθμιας  Εκπαίδευσης-Ανώτατης Εκπαίδευσης – Πολιτισμού -Αθλητισμού -Έρευνας και Τεχνολογίας.

5) Κοινωνικού Τομέα και Εργασίας

Η ομάδα περιλαμβάνει τους τομείς :Υγείας – Πρόνοιας – Ασφάλισης – Εργασίας.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος εθελοντής, φίλος του Ποταμιού και κάθε πολίτης  που επιθυμεί να συμβάλει μέσω ιδεών και προτάσεων για το κοινό συμφέρον του τόπου, να δηλώσει συμμετοχή σε μία ή περισσότερες από τις ανωτέρω ομάδες στον κ. Γιώργο Γριβάκη στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6970797189 και τον κ. Στέλιο Βασαλάκη στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6976204036 ή στο email [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση