HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 27 Απριλίου

8:00 – 9:00 Γενικά στο χωριό Καβροχώρι.

8:00 – 10:00 Στα Καμίνια στις οδούς Δομαλάκη από την οδό Ελευθέρνης έως την οδό Μάχης Κρήτης, Μάχης Κρήτης από την οδό Κυβέλης έως την λ.Παναγιωτάκη, Ελευθέρνης από την οδό Κυβέλης έως την οδό Δομαλάκη Α. και στις οδούς Κόντογλου και Πολυδούρη.Επίσης στις περιοχές του Παγκρητίου σταδίου και της πρώην ΕΒΓΗ.

8:00 – 11:00 Στην έξοδο του Λ.Χερσονήσου προς Μάλλια και στις περιοχές του φούρνου Βενέρη και του ξενοδοχείου Τρυπάκη.

8:00 – 15:00 Στη Φοινικιά στην περιοχή της επιχειρήσεως αλουμινίων Αβτζή.

10:00 -12:00 Στο Μαραθίτη στην περιοχή του χοιροστασίου Γιαμαλάκη, στην οδό Αλύγγου.

11:30 – 14:30 Στο Λ. Χερσονήσου, στις περιοχές της Άλφα τράπεζας, του ξενοδοχείου Αριάνε και στην λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου από την Αγροτική τράπεζα έως τη διακλάδωση προς Κουτουλουφάρι στην έξοδο προς Μάλλια.

12:00 – 15:00 Στη Λοφούπολη στην οδό Γιάννη Ρίτσου, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Χατζηαλέξη, στην είσοδο της Λοφούπολης.

Τρίτη 28 Απριλίου

8:00 – 11:00 Στην Αλικαρνασσό, στην περιοχή όπισθεν στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και εταιρίας αξιοποίησης και ανακύκλωσης ΚΔΑΥ. Στη ΒιΙ.ΠΕ.Η. στα κτίρια ΕΤΒΑ στο block A στην οδό Λ, στις περιοχές των επιχειρήσεων Τσακιρέλη και Παπαδόπουλου.

8:00 – 15:00 Στο Λ.Χερσονήσου, στην οδό Αγ.Παρασκευής, στην περιοχή του καφέ Νέα Υόρκη και του Αστυνομικού τμήματος Λ.Χερσονήσου. Στα Κάτω Καστελιανά στην περιοχή του ελαιουργείου Στεφανάκη. Στα χωριά Επάνω Βάθεια, Καινούριο χωριό, Γάλιπε, Γαλίφα, Σμάρι και στις περιοχές της επιχειρήσεως Καλογεράκη, του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη, της Ι.Μ.Αγ.Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις & αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών. Στα χωριά Επάνω Βάθεια, Καινούριο χωριό, Γάλιπε, Γαλίφα, Σμάρι και στις περιοχές της επιχειρήσεως Καλογεράκη, του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη, της Ι.Μ. Αγ.Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις & αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

15:00 – 18:00 Στις οδούς Επιμενίδου από την οδό Ιδομενέως έως τη Λ.25ης Αυγούστου, Βύρωνος από τη Λ.25ης Αυγούστου έως την οδό Ερωτοκρίτου, Μονής Αγκαράθου από την οδό Βύρωνος έως την πλατεία Πειραιά, Λοχαγού Μαρινέλη από την οδό Βύρωνος έως πλ.Πειραιά, Ευρώπης και Κοτζιά από την οδό Επιμενίδου έως την οδό Κορωναίου και Λ.25ης Αυγούστου από την πλατεία 18 Άγγλων έως την οδό Κορωναίου.Επίσης στις οδούς Πατρός Αντωνίου, Δειακάκη και Αντ.Πανάνου.

Τετάρτη 29 Απριλίου

24:00 – 03:00 Στο κέντρο του Ηρακλείου, στις οδούς Μεραμβέλου από την οδό Ξανθουδίδου έως την οδό Ευρώπης, Ιδομενέως από την οδό Παπαλεξάνδρου έως την οδό Μαλικούτη, Μαλικούτη από την οδό Ιδομενέως έως την οδό Πασιφάης.Επίσης στις οδούς Αρετούσας, Μελιδονίου και Αριάδνης.

03:30 – 06:30 Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Μιλάτου από την οδό Ιδομενέως έως την οδό Κοραή, Ιδομενέως από την οδό Παπά Αλέξανδρου έως την οδό Σαπουτιέ.Επίσης στις οδούς Έλλης, Ιδαίου Άντρου, Σαρανταπόρου και Κοραή.

8:00 – 9:00 Στα Ληνοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντα ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ, των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρου διασκεδάεως Ολύμπια Παλλάς.Επίσης στις περιοχές Παντάνασα, Μαδέ, Λυγαριά και Αγ.Πελαγία.Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

8:00 – 13:00 Στις Αγ.Παρασκιές στην περιοχή μέσα στο χωριό, και στον κεντρικό δρόμο.

8:00 – 14:00 Γενικά στο χωριό Κάτω Άκρια.

9:00 – 10:00 Στα Ληνοπεράματα, στην περιοχή του οικισμού Ληνοπεραμάτων και της επιχείρησης Γωνιαννάκη.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Άνω Άκρια στην περιοχή του πηγαδιού Ξυλούρη Α. Στο Σκαλάνι, στο δρόμο από Σκαλάνι προς Αγ.Ειρήνη, στην περιοχή της οικίας Μακράκη Γεωργ.

Πέμπτη 30 Απριλίου

8:00 – 9:00 Στο χωριό Τύλισσος και στην βιοτεχνική περιοχή Τυλίσσου στις περιοχές των επιχειρήσεων Βατσινά, Κουτσογιάννη, Καλλέργη, Μάρνη Α.Ε, Σταυρουλάκη, Μινωικές συσκευασίες και Πάγκαλου. Επίσης στην περιοχή των αντλιοστασίων Τ22 της ΔΕΥΑΗ και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας Cosmote στην Τύλισσο.

8:00 – 9:30 Στα χωριά Πραιτόρια, Ασήμι, Αποϊνι, Σωκαράς, Φαραγγιανά, Μωριάς,Ίνια,Λούρες,Στόλοι, Άνω και Κάτω Άκρια, Λαράνι, Γέννα, Κόλενα, Δούλι, Αρδάκτια, Πρεβελιανά, Μ.Βρύση, Αγ.Θωμάς, Πηρουνιανά.Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

8:00 – 11:00 Στη Χερσόνησο, στις περιοχές της Εθνικής και της Παγκρήτιας τράπεζας, του ξενοδοχείου Παλμύρα, της περιοχής ανατολικά του ξενοδοχείου Παλμύρα προς το πρώην κατάστημα Cheers, του συμβολαιογραφείου Σαββάκη, της Αγροτικής Τράπεζας και στην λεωφ.Ελευθ.Βενιζέλου από την Εθνική τράπεζα έως το ξενοδοχείο Γλάρος μετά παρόδων.

8:00 – 15:00 Στα χωριά Πραιτώρια και Πλακιώτισσα.Στις περιοχές των αδρευτικών Κεφαλογιάννη, Χατζηβασιλείου, Αντωνάκη, Ανδρεαδάκη, Κωσταριδάκη, Δακανάλη, Κουτεντάκη και Σταυρακάκη. Επίσης στη θέση Χαρουπιά στη Λιγόρτυνο, στην περιοχή του φωτοβολταϊκού πάρκου Μαρκουϊζου. Στα Πραιτόρια, στην είσοδο του χωριού από Ασήμι, στην περιοχή των επιχειρήσεων Κεφαλάκη.

11:30 – 14:30 Στο Λ. Χερσονήσου στην περιοχή του ξενοδοχείου Άλμπατρος.

Νομός Χανίων

Δευτέρα 27 Απριλίου

8:00 – 15:00 ΜΑΛΑΞΑ – ΔΑΡΑΤΣΟ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τρίτη 28 Απριλίου

8:00 – 11:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΙΝΚΑ)

11:00 – 15:00 ΚΑΤΩ ΔΑΡΑΤΣΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ SIRIOS)

Νομός Λασιθίου

Δευτέρα 27 Απριλίου

8:00 – 12:00: ΦΕΡΜΑ – ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ – ΑΧΛΙΑ – ΓΑΛΗΝΗ – ΟΡΕΙΝΟ – ΘΡΥΠΤΗ – ΜΑΥΡΟΣ ΚΟΛΥΜΠΟΣ – ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση