HomeΚΡΗΤΗΧιλιάδες Ηρακλειώτες έτρεξαν για… καλό σκοπό

Χιλιάδες Ηρακλειώτες έτρεξαν για… καλό σκοπό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χιλιάδες Ηρακλειώτες έχουν φορέσει τ’ αθλητικά τους και τρέχουν στους δρόμους του Ηρακλείου για… καλό σκοπό στο πλαίσιο της εκδήλωσης Run Greece που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Ο αγώνας ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί από την πλατεία Ελευθερία ενώ στις 11:15 δόθηκε η εκκίνηση στον παιδικό αγώνα των 900 μ. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στις 11:30 με τη διεξαγωγή του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ο οποίος συγκέντρωσε και τις περισσότερες συμμετοχές.

RUN GREECE (2)

Η εκδήλωση είναι μία διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους φορείς: Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με μεγάλο χορηγό τη WIND.

Συμμετείχαν 3.750 Ηρακλειώτες, 500 εθελοντές και 200 πολίτες που στηρίζουν την εκδήλωση.

RUN GREECE1

Η διαδρομή-Κλειστοί οι δρόμοι

Σήμερα από τις 7:30 το πρωί μέχρι τη 1:30 περίπου, οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί για τα οχήματα και οι οποίοι περιλαμβάνονται στη διαδρομή είναι η πλατεία Ελευθερίας στο σύνολό της, και οι: Λεωφόρος Δικαιοσύνης-πλατεία Νικ. Φωκά- 25ης Αυγούστου – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκός Μποφόρ (σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- η στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου – Αρχ. Μακαρίου- Νικ. Πλαστήρα- συμβολή Νικ. Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία Κύπρου – Χαρ. Τρικούπη (στο ένα ρεύμα) και Λεωφόρος Δημοκρατίας.

RUN GREECE

Τέλος ο μεγάλος χορηγός των αγώνων, η WIND, εκτός των άλλων θα βοηθήσει οικονομικά δύο φορείς της πόλης του Ηρακλείου, οι οποίοι στηρίζουν τα παιδιά. Πρόκειται για το Δικαίωμα στη Ζωή και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση