HomeΚΡΗΤΗΟ ισοβίτης των Χανίων εξηγεί γιατί απέδρασε

Ο ισοβίτης των Χανίων εξηγεί γιατί απέδρασε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έδωσε ο Σπύρος Καββαδίας. Ο ισοβίτης που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες, σχεδόν οκτώ μήνες μετά την παραβίαση της άδειάς του, μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη στη ΓΑΔΑ και αποκάλυψε τον λόγο που δραπέτευσε, ενώ τόνισε πως τη Μεγάλη Παρασκευή σε Επιτάφιο του Κολωνακίου, χαιρετούσε τους αστυνομικούς.

«Έχουμε κοντραριστεί αφάνταστα. Σε χαιρέτησα ιπποτικά. Με έχεις κυνηγήσει, έχουν περάσει 17 χρόνια, έχω παιδιά, έχω οικογένεια», είπε ο Σπύρος Καββαδίας και αποκάλυψε πως τη Μεγάλη Παρασκευή ήταν μαζί με μια φίλη του, η οποία είναι παντρεμένη με αστυνομικό, στον Επιτάφιο του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι και χαιρετούσε τους αστυνομικούς: «Ήμασταν στο Κολωνάκι, στον Επιτάφιο στον Άγιο Διονύση. Η μπάντα της αστυνομίας και όλοι οι αστυνομικοί. Η κοπέλα αυτή έχει παντρευτεί με αστυνομικό και χαιρετούσαμε όλους τους αστυνομικούς μαζί, στο λόγο της τιμής μου. Μετά πήγαμε στον Επιτάφιο των Καθολικών που είναι Πανεπιστημίου ή Σταδίου η εκκλησία. Και μετά πήγαμε σε τρίτο Επιτάφιο. Δεν σε προσέχει ο άλλος από μία παλιοφωτογραφία, πρέπει να δει το όνομα».

Για τον λόγο που αποφάσισε να παραβιάσει την άδειά του είπε: «Εάν σου πω γιατί, δεν θα το πιστέψεις. Βγήκα με άδεια και με φιλοξένησε ένας φίλος πάρα πολύ άρρωστος, στον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει καλά, ούτε τουαλέτα δεν μπορεί να πάει. Τον φρόντιζα εγώ γιατί είμαστε φίλοι. Έχουμε γνωριστεί εδώ και τέσσερα χρόνια, σε όλες τις άδειες είμαστε μαζί και χθες πέθανε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση