HomeΚΡΗΤΗ«Ξύπνησε» ο 34χρονος ειδικός φρουρός – Έχει επαφή με το περιβάλλον

«Ξύπνησε» ο 34χρονος ειδικός φρουρός – Έχει επαφή με το περιβάλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αισιοδοξία επικρατεί στο νοσοκομείο Χανίων για την κατάσταση της υγείας του 34χρονου ειδικού φρουρού που μετά από ένα μήνα περίπου που ήταν σε κώμα «ξύπνησε».

Πρόκειται για τον ειδικό φρουρό που στις 23 Μαρτίου τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στις Βρύσες Χανίων, όταν 50χρονος κτηνοτρόφος άνοιξε πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου, επειδή έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του (δείτε εδώ).

Μετά από σειρά εξετάσεων και θεραπειών οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν ότι θα έπρεπε σταδιακά να τον ξυπνούν. Οι προσπάθειες ξεκίνησαν την τελευταία ημέρα του Μαρτίου (δείτε εδώ) ενώ πριν δύο εβδομάδες περίπου ο 34χρονος φρουρός άνοιξε τα μάτια του.

«Ο άνθρωπος πηγαίνει πολύ καλά. Πριν δύο βδομάδες αποσωληνώθηκε και πλέον δεν υποστηρίζεται μηχανικά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπος Δουλγεράκης.

Ο 34χρονος έχει επαφή με το περιβάλλον και αντιδρά πολύ καλά στα εξωτερικά ερεθίσματα ωστόσο παραμένει στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 34χρονος φέρει βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να έρθει η στιγμή που ο άνθρωπος θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν», επεσήμανε ο κ. Δουλγεράκης.

Στο πλευρό τους 34χρονου ειδικού φρουρού είναι από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του αλλά και σύσσωμη η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος κτηνοτρόφος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς μετά την απολογία του, τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκισή του (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση