HomeΚΡΗΤΗΣυγκροτήθηκε η ομάδα Αυτοοργάνωσης Ηρακλείου του ΚΙΔΗΣΟ

Συγκροτήθηκε η ομάδα Αυτοοργάνωσης Ηρακλείου του ΚΙΔΗΣΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στην αίθουσα της παλιάς Λαχαναγοράς, η πρώτη ολομέλεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο νομό Ηρακλείου, με αντικείμενο την οργανωτική συγκρότηση του.

Τις εργασίες της ολομέλειας, άνοιξαν τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας του Τομέα Αυτοοργάνωσης του Κινήματος, Γιώργος Κόκκιος και Αφροδίτη Παπαθανάση, οι οποίοι μετέφεραν τον παλμό που επικρατεί στις οργανώσεις του Κινήματος στην υπόλοιπη Ελλάδα και τις άμεσες προτεραιότητες με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει.

Στην Ολομέλεια, παράλληλα, έγινε το ξεκίνημα του προσυνεδριακού διαλόγου στο νομό Ηρακλείου, στην βάση των εισηγητικών κειμένων που κατατέθηκαν στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος, τον Φεβρουάριο που πέρασε.

Στο τέλος της συνεδρίασης αναδείχθηκε, μετά από διαβούλευση, η Συντονιστική Γραμματεία Δήμου Ηρακλείου του Κινήματος, την οποία απαρτίζουν οι:

Αϊνατζόπουλος Βάϊος

Βολανάκη Έφη

Ζερβάκης Μανώλης

Καροφυλλάκης Μανόλης

Μαλλιωτάκη Ελένη

Μηλιός Ελευθέριος

Μπαλής Σωτήρης

Παπαδάκης Γιώργος

Πετράκης Μανώλης

Σκουλάς Γιώργος

Σταματάκης Γιώργος

Στρατάκης Χρήστος

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να συνεδριάσει η συντονιστική γραμματεία προκειμένου να κατανείμει αρμοδιότητες και να συζητήσει τον προγραμματισμό δράσης του Κινήματος για το προσεχές διάστημα.

Στα πλαίσια της ολομέλειας αποφασίστηκε να ακολουθήσουν ανοιχτές συνεδριάσεις των ομάδων πρωτοβουλίας όλων των δήμων του νομού Ηρακλείου, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντίστοιχες συντονιστικές γραμματείες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση