HomeΚΡΗΤΗΈγιναν… πράσινα τα Ενετικά Τείχη

Έγιναν… πράσινα τα Ενετικά Τείχη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παρεμβάσεις των εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στα Ενετικά Τείχη, στο πλαίσιο της συνεργασίας του προγράμματος με το Δήμο Ηρακλείου για την υλοποίηση του έργου «Στα βήματα του Μεγάλου Στοχαστή Ν. Καζαντζάκη».

KETHEA 1

Μετά από αποψιλώσεις, συντηρήσεις, φροντίδα και καθαριότητα του χώρου από το Αλσύλλιο της Πύλης Ιησού, τον Τάφο του Καζαντζάκη έως και την Πλατεία Φανερωμένης, χθες, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες φυτεύσεις στο χώρο.

KETHEA3

Στη δράση συμμετείχαν μέλη, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καθώς και προσωπικό του Τμήματος Υπαίθριων Χώρων και του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της το ΚΕΘΕΑ: «Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Φυτώρια του κ. Βεκράκη Γιώργου και του κ.Παπαδογιαννάκη Ζαχαρία για τη δωρεά των φυτών.

KETHEA5

Επόμενος στόχος των μελών του ΚΕΘΕΑ είναι η κατασκευή παγκακίων πικ – νικ και ξύλινων καλαθιών προκειμένου να τοποθετηθούν στο Αλσύλλιο της Πύλης Ιησού, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να επισκέπτονται το χώρο και να περνούν όμορφα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, καλούμε την τοπική κοινωνία να στηρίξει τις δράσεις μας, συμβάλλοντας είτε με τη δωρεάν διάθεση ξυλείας είτε με χρηματική δωρεά για την προμήθεια ξυλείας».

KETHEA4

Διαφήμιση
Διαφήμιση