HomeΚΡΗΤΗΗμερίδα στο Ρέθυμνο για την Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ

Ημερίδα στο Ρέθυμνο για την Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ημερίδα –στρογγυλή τράπεζα για γονείς και εκπαιδευτικούς στο Ρέθυμνο, ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 οι εκδηλώσεις της 11ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ» (ΕΠΑ), η οποία πραγματοποιείται από το Αλκοολογικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο στήριξης ατόμων με προβλήματα από το αλκοόλ «Η Επιστροφή».

Το θέμα της ημερίδας –στρογγυλής τράπεζας για γονείς και εκπαιδευτικούς που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 το απόγευμα και κατά τις ώρες 17.30-20.30 στην αίθουσα Ωδείου του Ρεθύμνου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 11ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ, είναι : «Μιλάω στα παιδιά για το αλκοόλ» και η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό.

Οι εκδηλώσεις με κεντρικό μήνυμα: «Αλκοόλ και Οικογένεια. Όσο Λιγότερο Τόσο Καλύτερα», ξεκίνησαν το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 στο Ηράκλειο, τελούν υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και την υποστήριξη των Δήμων και της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης και είχαν ως στόχο την ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ.

Διαβάστε το: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση