HomeΚΡΗΤΗ3.500 Ηρακλειώτες στο Run Greece – Την Κυριακή θα τρέξουν για… καλό σκοπό

3.500 Ηρακλειώτες στο Run Greece – Την Κυριακή θα τρέξουν για… καλό σκοπό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

3.500 Ηρακλειώτες έχουν μέχρι στιγμή εγγραφεί και αναμένεται να πάρουν μέρος στον αγώνα Run Greece Ηράκλειο.

Τα άτομα που συμμετέχουν είναι από ηλικία 11 ετών και μεγαλύτεροι. Επίσης συμμετέχουν άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν προβλεφθεί αυξημένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των αγωνιζομένων αλλά και των πολιτών που θα κατέβουν στους δρόμους του Ηρακλείου για να εμψυχώσουν με την παρουσία τους και να χειροκροτήσουν τους δρομείς και περιπατητές.

Η διαδρομή

Την Κυριακή 26 Απριλίου στις 7 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν οι αγώνες με την εξής διαδρομή:

Εκκίνηση: Αρχή Λεωφόρου Δικαιοσύνης (μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης) – Πλατεία Νικ. Φωκά- 25ης Αυγούστου (πεζόδρομος) – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Νεάρχου – Συμβολή Νεάρχου και Δουκώς Μποφώρ ( σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)- Στροφή γύρω από το σιντριβάνι – Νεάρχου – Πλατεία Δέκα Οκτώ Άγγλων – Παραλιακή Λεωφόρος Σοφ. Βενιζέλου – Αρχ. Μακαρίου- Νικ. Πλαστήρα- Συμβολή Νικ. Πλαστήρα με τις οδούς Έβανς και Πεδιάδος (Πύλη Ιησού – καινούργια πλατεία) – Πλατεία  Κύπρου – Χαρ. Τρικούπη – Λεωφόρος Δημοκρατίας.

Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας, στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με τις οδούς Πεδιάδος – Αβέρωφ και Ανεμογιάννη (Τράπεζα Πειραιώς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση