HomeΚΡΗΤΗΣτις κάλπες οι καθηγητές για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

Στις κάλπες οι καθηγητές για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις κάλπες προσέρχονται οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, της ομοσπονδίας του κλάδου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις πρόσφατης συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΛΜΕ η πρώτη προσπάθεια για τη διεξαγωγή τακτικής γενικής συνέλευσης θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 4:00 το απόγευμα, όπου απαιτείται απαρτία.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, ορίζεται ότι η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη14 Μαΐου 2015 και ώρα 9 π. μ. στο 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, ανεξαρτήτως παρόντων μελών.

Την ημέρα εκείνη θα δοθεί άδεια διευκόλυνσης στους συναδέλφους, ώστε να λάβουν μέρος στις προγραμματισμένες διαδικασίες.

Την ίδια ημέρα , Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 στον ίδιο χώρο (3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου), θα διεξαχθούν οι εκλογές μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων – ψηφοδελτίων λήγει την Δευτέρα 4 Μαϊου, στις 8 μ. μ. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να κατατεθούν την ημέρα εκείνη στο Δ.Σ., το οποίο θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 41).

Τα μέλη της ΕΛΜΕ Ηρακλείου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και την Κάρτα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου (2014-15) για να μπορέσουν να ψηφίσουν.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση