HomeΚΡΗΤΗΔιεκόπη για τις 29 Απριλίου η δίκη για το θάνατο του Κ. Προβιδάκη – Δεν έλειψαν οι εντάσεις

Διεκόπη για τις 29 Απριλίου η δίκη για το θάνατο του Κ. Προβιδάκη – Δεν έλειψαν οι εντάσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 29 Απριλίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η δίκη για το φονικό του 2014 στο Αντισκάρι. Για τα ανελέητα, θανατηφόρα χτυπήματα με μαγκούρες σε βάρος του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη στο εδώλιο του κατηγορουμένου  κάθονται τρεις νεαροί άνδρες που φέρονται ως οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του άτυχου ναυτικού.

Στη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας δεν έλειψαν οι εντάσεις. Οι τόνοι ανέβηκαν  τη στιγμή που κατέθετε ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο Αντισκάρι, ειδικά όταν ρωτήθηκε από το συνήγορο υπεράσπισης του 27χρονου κατηγορούμενου από τη Γέργερη, αν ήταν ο ίδιος που ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του κατηγορουμένου υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός «δεν φταίει».  Ο μάρτυρας αρνήθηκε τη συνομιλία αυτή και πολύ γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε. Οι δικαστές αποφάσισαν τη διακοπή της διαδικασίας για τις 29 Απριλίου, ενώ νωρίτερα ο συνήγορος του 27χρονου υπέβαλε αίτημα για να εξετασθεί ακόμη ένας μάρτυρας.

Συγκλονιστικές, πάντως, ήταν οι μαρτυρίες των συγγενών του θύματος. Κατέθεσαν δύο από τα παιδιά του, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Προβιδάκης που ήταν παρών στο περιστατικό και ο αδελφός του (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση