HomeΚΡΗΤΗΚέρδισε τις εντυπώσεις η Κρήτη στο 1ο Ελληνικό Τουριστικό Workshop

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Κρήτη στο 1ο Ελληνικό Τουριστικό Workshop

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα βλέμματα όλων τράβηξε για μία ακόμα φορά η Κρήτη στο 1ο Ελληνικό Τουριστικό Workshop που πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση ελληνικών προορισμών και τουριστικών προϊόντων σε ένα επιλεγμένο κοινό που αποτελείτο από τοπικές  τουριστικές επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης.

DSC_7504

Πραγματοποιήθηκαν επίσης  επαφές των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν, με τους κατά τόπους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

DSC_7493

Στόχος της επίσκεψης, στην οποία ήταν παρούσα η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία προς τη χώρα, με αφορμή και την έναρξη απ` ευθείας αεροπορικής σύνδεσης από την Aegean Airlines, της γραμμής Αθήνα-Ριαντ, 2 φορές την εβδομάδα.

DSC_7451

Ο εκπρόσωπος της  Περιφέρειας Κρήτης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης,  ο οποίος πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με  ανώτατους κυβερνητικούς εκπροσώπους της χώρας στα θέματα τουρισμού, επιχειρηματίες και τουριστικούς φορείς δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με επιτυχία στο 1ο Ελληνικό Τουριστικό Workshop στη Σαουδική Αραβία. Πρόκειται  μια αγορά σοβαρή και δυναμική, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η οποία γίνεται πλέον περισσότερο προσβάσιμη με την έναρξη απευθείας πτήσεων από το Ριάντ για την Αθήνα από το φετινό Καλοκαίρι. Η Περιφέρεια Κρήτης όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, αναμένει  απτά αποτελέσματα, αφού η Κρήτη, κατά γενική ομολογία, κέρδισε τις εντυπώσεις και στο Ριάντ. Αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους μας η κατανόηση των προσδοκιών και των υψηλών απαιτήσεων των Αράβων ταξιδιωτών και η επένδυση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.»

DSC_7430

Διαφήμιση
Διαφήμιση