HomeΚΡΗΤΗΝέες εθελοντικές δράσεις για την Παιδεία και τους νέους από το Δήμο Ηρακλείου

Νέες εθελοντικές δράσεις για την Παιδεία και τους νέους από το Δήμο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου αποτελούμενη από ενεργούς πολίτες -εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, ψυχολόγους κ.ά , προσκαλεί τους δημότες  να πλαισιώσουν την προσπάθεια της 2ης Δημοτικής Κοινότητας για ενεργή συμμετοχή των πολιτών της περιοχής στις παρακάτω δραστηριότητες:

-Δημιουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές

-Δημιουργία Κοινωνικού Καφενείου Έκφρασης

-Οργάνωση κοινών δράσεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη γειτονιά σας.

-Οργάνωση εκδηλώσεων για προβλήματα Εφηβείας (εξαρτήσεις, παραβατικότητα, βία).

-Οργάνωση ενός πρωτότυπου φεστιβάλ μαθητών-γονέων και καθηγητών, με τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων του 2ου Διαμερίσματος.

Οι δραστηριότητες αυτές τελούν υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών  Πολιτισμού-Εθελοντισμού και Παιδείας και τις Αντιδημάρχους κ.Αριστέα Πλεύρη και Μαρία Καναβάκη.

Για τις δράσεις αυτές ,οργανώνεται συνάντηση αύριο Τρίτη στις 21/04/2015 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου στον Πόρο, (απέναντι από την εκκλησία), προκειμένου να γίνει η πρώτη γνωριμία με τους εθελοντές καθώς και η  καταγραφή τους. Οι γνώσεις, οι ιδέες, το ταλέντο και κυρίως το ενδιαφέρον όλων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στη περιοχή είναι πολύτιμα για όλους. Γι’ αυτό και οι αρμόδιοι θεωρούν τη συμμετοχή των πολιτών ιδιαίτερα σημαντική.Πληροφορίες στο τηλέφωνο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, 2810-300384.

Διαφήμιση
Διαφήμιση