HomeΚΡΗΤΗΘεματικό εργαστήριο για τη στήριξη των επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι

Θεματικό εργαστήριο για τη στήριξη των επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δωρεάν θεματικό εργαστήριο με θέμα «Στήριξη επιχειρήσεων εν καιρώ κρίσης – Εταιρική Κοινωνική ευθύνη» διοργανώνει στο Αρκαλοχώρι το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τους επιχειρηματίες της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου. Οι εργασίες του θεματικού εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν  αύριο Τρίτη 21 Απριλίου 2015 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.

Στόχος του Εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η εκπαίδευση των επιχειρηματιών, ώστε ν’ αναπτύξουν  πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα,  συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή της κοινωνικής δράσης της επιχείρησής τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί ν’  αποκομίσει η επιχείρηση τους από την οικειοθελή ενσωμάτωση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων στην καθημερινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να επιλέξουν ποιες ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση.

Το Εργαστήρι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών συμβουλευτικής προς εργοδότες της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης », της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013).

Διαφήμιση
Διαφήμιση