HomeΚΡΗΤΗΕπιχείρηση σωτηρίας για ένα τρομαγμένο σκυλάκι, από την Πυροσβεστική

Επιχείρηση σωτηρίας για ένα τρομαγμένο σκυλάκι, από την Πυροσβεστική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν βοηθήσει αποτελεσματικά σε περιπτώσεις κατά τις οποίες έχουν κινδυνεύει μικρά ζώα. Ανάλογο ήταν και το περιστατικό που χάρη στην ευαισθησία μίας οδηγού αλλά και στην ανταπόκριση της Πυροσβεστικής, ένα μικρό σκυλάκι, όχι μόνο διασώθηκε αλλά επέστρεψε και στους ιδιοκτήτες του που το αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οδηγός ΙΧ τη στιγμή που κινούνταν στην αερογέφυρα της λεωφόρου Κνωσού, αντιλήφθηκε ότι στο δρόμο, μπροστά της, είχε πεταχτεί ένα μικρό σκυλί που ήταν τρομαγμένο. Αμέσως ακινητοποίησε το όχημά της για να μην το τραυματίσει, αλλά το σκυλάκι κρύφτηκε κάτω από το ΙΧ, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να το απομακρύνει αφού .. δάγκωνε όντας τρομοκρατημένο, ούτε και να συνεχίσει την πορεία της.

Ειδοποίηση την Πυροσβεστική ζητώντας συνδρομή και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο για να διευκολύνουν την κατάσταση. Το σκυλάκι ανασύρθηκε τελικά κάτω από το ΙΧ της ευαισθητοποιημένης οδηγού και όπως διαπιστώθηκε το μικρό κατοικίδιο έφερε στο λουράκι του, τα στοιχεία του κτηνιάτρου που το παρακολουθούσε. Οι πυροσβέστες ειδοποίησαν τον κτηνίατρο, οποίος με τη σειρά του εντόπισε τους ιδιοκτήτες του σκυλιού που έσπευσαν να παραλάβουν τον τετράποδο φυγά. Όπως αποδείχτηκε, το σκυλάκι είχε φύγει από το σπίτι της οικογένειας, τα μέλη της οποίας το αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση