HomeΚΡΗΤΗΟ εξάχρονος… ξεπόρτισε-Κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Ο εξάχρονος… ξεπόρτισε-Κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας εξάχρονος… φυγάς προκάλεσε έντονη ανησυχία στη μητέρα του η οποία κινητοποίησε σε αναζήτησή του τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Όλα ξεκίνησε όταν ο μικρός ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του, βγήκε έξω από το σπίτι, στην περιοχή των Δειλινών και… εξαφανίστηκε.

Μόλις το αντιλήφθηκε η μητέρα του, σε πολύ λίγο χρόνο, άρχισε να τον αναζητά χωρίς όμως να μπορεί να τον εντοπίσει κάπου έξω από τη σπίτι αλλά και στη γειτονιά.

Η μητέρα όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε και επικοινώνησε με την αστυνομία, ανέφερε το γεγονός με αποτέλεσμα να τεθεί σε κινητοποίηση ολόκληρη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια συστηματική και εναγώνια αναζήτηση από δρόμο σε δρόμο και από σπίτι σε σπίτι από τους δικυκλιστές της αστυνομίας.

Παράλληλα ένας γείτονας πληροφόρησε τους αστυνομικούς ότι είδε το 6χρονο αγόρι να μιλά με ένα συνομήλικό του  από τη γειτονιά.

Τότε οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του άλλου παιδιού και βρήκαν εκεί το μικρό… φυγά να βλέπει… αμέριμνος και ήρεμος τηλεόραση με τον φίλο του.

Όπως ήταν φυσικό ο 6χρονος παραδόθηκε στη μητέρα του η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση