HomeΚΡΗΤΗΜανούλες στις… διαρρήξεις τρεις 27χρονοι που έμεναν παράνομα στη χώρα

Μανούλες στις… διαρρήξεις τρεις 27χρονοι που έμεναν παράνομα στη χώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όχι μόνο δεν βρίσκονταν νόμιμα στη χώρα αλλά είχαν ταράξει και τους Ηρακλειώτες στις… διαρρήξεις καθώς δεν είχαν αφήσει σπίτι για σπίτι «όρθιο» στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Ο λόγος για τρεις 27χρονους Αλβανούς που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές του νομού επειδή σε έλεγχο που τους έγινε σε δρόμο της πόλης διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και ξεκίνησε η προανάκριση με τις αρχές να ερευνούν πώς βρέθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη αλλά και τί έκαναν στην πόλη του Ηρακλείου.

«Μανούλες» στις διαρρήξεις

«Μανούλες» στις διαρρήξεις ήταν – όπως διαπιστώθηκε – οι τρεις Αλβανοί καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα είχαν… ξαφρίσει 15 σπίτια ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τρεις 27χρονοι από τις 7 έως τις 30 Μαρτίου είχαν «ανοίξει» 15 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου κλέβοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους. Από υπολογιστές μέχρι και μπουκάλια με αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, είχαν αφαιρέσει από τα σπίτια χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (laptop, φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρικά σίδερα, κινητά τηλέφωνα κ.ά.) και διάφορα αντικείμενα όπως μπουκάλια με αλκοόλ, κλειδιά αυτοκινήτων, μοτοσικλέτας κτλ συνολικής αξίας που ξεπερνούν τις 54.000 ευρώ.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των τριών 27χρονων και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή τους σε άλλες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση