HomeΚΡΗΤΗΟμολόγησαν μόνο τρεις κλοπές – Τι είπαν οι 5 από την συμμορία των… 8

Ομολόγησαν μόνο τρεις κλοπές – Τι είπαν οι 5 από την συμμορία των… 8

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι 5 από την συμμορία των… 8 που συνελήφθησαν την περασμένη βδομάδα από τις διωκτικές αρχές του νομού μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Ανάμεσά στους 5 είναι και οι τρεις φερόμενοι ως «αρχηγοί» της συμμορίας που είχαν αναγάγει σε… επιστήμη τις κλοπές σε επιχειρήσεις, καταστήματα, σπίτια, αυτοκίνητα κτλ (δείτε εδώ πώς δρούσαν).

Οι πέντε – που φέρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα – εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια και ομολόγησαν μόνο τρεις από τις κλοπές που κατηγορούνται. Συγκεκριμένα παραδέχθηκαν ότι έκλεψαν από κατάστημα στις Αρχάνες υγειονομικό εξοπλισμό, από τη μεταφορική στη Χερσόνησο εξοπλισμό και διάφορα άλλα αντικείμενα ενώ ομολόγησαν και την κλοπή ενός αυτοκινήτου.

Ως προς τα άλλα που κατηγορούνται – με χαρακτηριστική την κλοπή της τεράστιας ποσότητας μελιού – ανέφεραν στην ανακρίτρια ότι δεν έχουν καμία ιδέα.

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενοι τρεις της συμμορίας που είχαν στην πλάτη τους διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους την Μεγάλη Πέμπτη (δείτε εδώ). Ως προς τους υπόλοιπους πέντε αναμένεται σε λίγη ώρα η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση