HomeΚΡΗΤΗΟ καιρός «δένει» τα πλοία στα λιμάνια – Δεν εκτελούνται δρομολόγια

Ο καιρός «δένει» τα πλοία στα λιμάνια – Δεν εκτελούνται δρομολόγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει σήμερα όλη την χώρα δεν επιτρέπει στα πλοία να εκτελέσουν τα δρομολόγιά τους.

Οι άνεμοι είναι θυελλώδεις με αποτέλεσμα τα πλοία να είναι δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως ανακοινώθηκε από το λιμεναρχείο, από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα εκτελεστοόυν τα δρομολόγια των πλοίων για Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα ενώ παράλληλα απαγορευτικό απόπλου ισχύει και στο λιμάνι της Ραφήνας καθώς και στο Λαύριο.

Χαλάζι στο κέντρο του Ηρακλείου

Έντονες είναι οι βροχές και οι καταιγίδες σε όλη την Κρήτη ενώ έχει χιονίσει και στα ορεινά (δείτε εδώ).

Μάλιστα, νωρίτερα, στο κέντρο του Ηρακλείου έριξε χαλάζι (δείτε εδώ).

Παράλληλα, οι καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και αύριο όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι επηρεάζοντας κατά πολύ τις μετακινήσεις των εκδρομέων του Πάσχα.

Τροποποιούνται τα δρομολόγια των Μινωικών

Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στο Αιγαίο και της απαγόρευσης απόπλου που έχει επιβληθεί από τα Λιμεναρχεία Πειραιά και Ηρακλείου, τα πλοία της εταιρείας δεν θα αποπλεύσουν σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 για τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά αντίστοιχα.

Επίσης, γνωστοποιείται στο επιβατικό κοινό ότι, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και αρθεί η απαγόρευση απόπλου έως τις 15:00 της 10ης Απριλίου 2015, τα πλοία της εταιρείας θα εκτελέσουν ΕΚΤΑΚΤΑ ημερήσια δρομολόγια από τα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά αμέσως μετά την άρση της απαγόρευσης.

Αντίστοιχα, το ίδιο βράδυ, θα εκτελέσουν κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι, εάν η άρση απαγόρευσης απόπλου πραγματοποιηθεί μετά τις 15:00, θα εκτελεστεί ΜΟΝΟ το προγραμματισμένο βραδινό δρομολόγιο της 10ης Απριλίου 2015, στις 21:00 από Πειραιά και στις 21:30 από το λιμάνι του Ηρακλείου αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως και για αντικαταστάσεις εισιτηρίων, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία της MINOAN LINES, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) και στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810 229602, Πειραιάς: 210 4145744, Αθήνα: 210 3376910).

Διαφήμιση
Διαφήμιση