HomeΚΡΗΤΗΠαρεμβάσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου – Εργα στην περιοχή της Κνωσού και του Αγίου Ιωάννη

Παρεμβάσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου – Εργα στην περιοχή της Κνωσού και του Αγίου Ιωάννη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών ξεκίνησε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, η προσπάθεια για τη βελτίωση της βατότητας των δρόμων, αλλά και μια σειρά άλλων έργων. Ήδη έχουν καλυφθεί δεκάδες λακκούβες σε δρόμους της πόλης και των χωριών, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται καθημερινά. Σημαντική εδώ είναι η βοήθεια των δημοτών που πρέπει να ενημερώνουν την τεχνική υπηρεσία για τα σημεία όπου υπάρχουν λακκούβες.

erga2

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι διανοίξεις και έπεσαν τα ασφαλτικά στην περιοχή των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης στην περιοχή της Κνωσού, καθώς και στις οδούς Φαραγκουλιτάκη, Αρχελάου και στη γύρω περιοχή.

Οι διανοίξεις καθώς και  η πρώτη στρώση έγιναν από τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου με αυτεπιστασία, ενώ η δεύτερη στρώση οδοστρωσίας και τα ασφαλτικά από εργολάβο.

erga3

Επίσης ολοκληρώθηκε η κατασκευή δύο μεγάλων τοιχίων, το ένα στις Βούτες και το άλλο στον Άγιο Φανούριο.  Τέλος τοποθετήθηκαν μπάρες στην παραλιακή λεωφόρο σε μήκος 500 μέτρων κοντά στις εκβολές του Γιόφυρου.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Χάρης Μαμουλάκης, δήλωσε ότι παρά την έλλειψη προσωπικού και τις μικρές οικονομικές δυνατότητες, η δημοτική αρχή θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους δημότες και θα προσπαθεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

erga4

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση