HomeΚΡΗΤΗΣτα όρια της φτώχιας οι μικρομεσαίοι-Διαμαρτυρία για τα ανεπαρκή μέτρα

Στα όρια της φτώχιας οι μικρομεσαίοι-Διαμαρτυρία για τα ανεπαρκή μέτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην Εφορία Ηρακλείου σήμερα συνδικαλιστές από επαγγελματικά σωματεία που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ και αγροτοσυνδικαλιστές που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΥ προχωρώντας σε επίδοση υπομνήματος προς τον προϊστάμενο της ΔΟΥ για το θέμα των φορολογικών βαρών που όπως τόνισαν γονατίζουν τους αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες, ενώ τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν τους δίνουν την ανακούφιση που χρειαζόντουσαν.

«Δεν είναι μόνο το ότι δεν μπορούμε αλλά παράλληλα έρχονται και ειδοποιητήρια, οπότε φτάνοντας στο απροχώρητο, κάτι θα πρέπει να κάνουμε», τονίζει ο Νίκος Γαρεφαλάκης μέλος Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ

Την ίδια ώρα το μέλος της Γραμματείας ΠΑΣΥ Δημήτρης Καραβιώτης υπογραμμίζει ότι «Η κατάσταση στην ύπαιθρο του Ηρακλείου είναι πραγματικά τραγική. Θα φορολογηθούν φέτος οι αγρότες σαν επαγγελματίες με 13% από το πρώτο ευρώ, ενώ πολλές εκτάσεις φέτος θα μείνουν ακαλλιέργητες γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει η ρευστότητα».

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσουν την κοινή δράση ώστε να υπάρξει αλλαγή του φορολογικού συστήματος προκείμενου τα ανακουφιστούν τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση