HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία το 6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής στο πλοίο της ANEK

Με επιτυχία το 6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής στο πλοίο της ANEK

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου το 6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής και Υγείας στο πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ Lines, η οποία ήταν και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Η ΑΝΕΚ αποδεικνύει για τρίτη συνεχόμενη χχρονιά την έμπρακτη στήριξη της εταιρείας σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προβολή της Κρητικής, υγιεινής διατροφής και των ωφελειών της.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την DASKALAKIS T.R.V., υπό την αιγίδα της «Περιφέρειας Κρήτης», του «Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών», του «Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών», της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων» και της «Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής».

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, τις εργασίες του οποίου διηύθυνε η Πρόεδρος της DASKALAKIS T.R.V. κα Υρώ Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν:

Ο Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Καρακωστόπουλος, ο καθηγητής Ιατρικής κος Αντώνης Καφάτος, η Ολυμπιονίκης κα Βούλα Ζυγούρη, ο Διοικητής Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο τ. πρόεδρος ΕΦΕΤ – Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτου κος Νικόλαος Κατσαρός, οι οποίοι ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και την οικονομία.

Ολυμπιονίκες, φοιτητές, εκπρόσωποι Κρητικών φορέων και Σωματείων από τον Επιστημονικό & Επιχειρηματικό κόσμο παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά  εδέσματα της Κρητικής διατροφής.

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει την Μεσογειακή και ιδίως την Κρητική διατροφή, μέσα από τις κρητικές γεύσεις που προσφέρει στα πλοία της, μέσω της πρωτοβουλίας της για την προβολή του ελληνικού ελαιολάδου διεθνώς, καθώς και με την φιλοξενία αξιόλογων δράσεων όπως το “6ο Συνέδριο Κρητικής Διατροφής & Υγείας” .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ΦΩΤΟ Νο3

Διαφήμιση
Διαφήμιση