HomeΚΡΗΤΗΤα μέλη του ΚΑΠΗ Γαζίου στο Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Γαζίου στο Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιπροσωπεία μελών του ΚΑΠΗ Γαζίου, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, για να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα και να του δώσουν ως δώρο μια κατασκευή που τα ίδια τα μέλη έχουν δημιουργήσει μέσα από τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ και του ΚΗΦΗ.

Συνοδευόμενοι από την δ/ντρια του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ) Μαρία Τρούλη και τον προϊστάμενο του Οργανισμού Γιώργο Καμαρίτη, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις δραστηριότητές τους, το πρόγραμμα δράσης τους και συζήτησαν τις ανησυχίες τους για διάφορα θέματα της καθημερινότητας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, αντευχήθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ υγεία και δύναμη και σε δηλώσεις του τόνισε: «Για πολλοστή φορά διαπίστωσα ότι η δουλειά που γίνεται στις δομές του δήμου μας, είναι εξαιρετική. Χαίρομαι δε ιδιαίτερα, γιατί βλέπω ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ παραμένουν δραστήρια και ενεργά στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Σημαντικό μερίδιο αυτού του αποτελέσματος – και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό – έχουν και τα στελέχη του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, του δημοτικού οργανισμού που έχει την ευθύνη λειτουργίας όλων των θεσμοθετημένων κοινωνικών δομών του δήμου μας. Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, με σωστό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, καταφέρνουν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις απαιτήσεις της κοινωνίας και να προσφέρουν τα μέγιστα στους συμπολίτες μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση