HomeΚΡΗΤΗΕθελοντική αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζια

Εθελοντική αιμοδοσία στο αίθριο της Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο αίθριο της Λότζια από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι. Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια αιμοδοσίας εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων του Ηρακλείου, την οποία συντονίζουν:

Η Αντιδημαρχία  Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου  και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης». Συμμετέχουν η ΣΕΑΠ, ο όμιλος Παιδείας και Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» και  η ομάδα εθελοντών πολιτών  ΚΕΘΕΑ  ΑΡΙΑΔΝΗ .

Αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσει και η ασφαλιστική επιχείρηση ACTUSpro.

AIMODOSIA LOTZIA

Κάθε εθελοντής αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα ή θα πιστωθεί αυτή που ήδη έχει και με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη σε αίμα, δική του ή συγγενή του.

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού- Τουρισμού και Εθελοντισμού υπογραμμίζει: «Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες, ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία σας και να κάνουν την ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή. Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή».

Κάθε Αιμοδότης θα λάβει συμβολικά αναμνηστικό δώρο, ένα γλαστράκι από το φυτώριο του Δήμου Ηρακλείου όπως επίσης και χειροποίητες καρτούλες από τα ΚΔΑΠ του Κέντρου  και της Παλιανής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση