HomeΚΡΗΤΗΤραγωδία στα Χανιά! Δίχρονο αγγελούδι τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ έπαιζε με το σύντροφο της μητέρας του!

Τραγωδία στα Χανιά! Δίχρονο αγγελούδι τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ έπαιζε με το σύντροφο της μητέρας του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κρήτης το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Χανιά και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός μικρού κοριτσιού μόλις δύο χρόνων.

Το κοριτσάκι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το νεαρό σύντροφο της 22χρονης μητέρας του, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, χτύπησε δυνατά το κεφάλι του σε έπιπλο. Ο 19χρονος νεαρός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο για τη μεταφορά της δίχρονης μικρούλας στο νοσοκομείο. Ωστόσο το κοριτσάκι δεν άντεξε και σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν ο 19χρονος που πρόσεχε το κοριτσάκι στο σπίτι, ενόσω η 22χρονη μητέρα του βρισκόταν στη δουλειά, πιθανότατα δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή και κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, το παιδί έπεσε με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Τόσο ο 19χρονος που κατάγεται από το Ηράκλειο όσο και η 22χρονη μητέρα από τη Ρουμανία συνελήφθησαν οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση