HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 30 Μαρτίου

8:00 – 10:00 Στη Θέρισσο στις περιοχές, όπισθεν του υποσταθμού της ΔΕΗ, της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στις οδούς Φώτη Αϊδινλή, Λατούς, Κρανιωτάκη, Σαρπιδώνος και Πατρ.Μελετίου Μεταξάκη από την οδό Στρυμώνος έως την οδό Σάκη Καράγιωργα. Στις Κ. Γούβες, στις περιοχές του Κολυμβητηρίου και του κάμπινγκ Γουβών.

8:00 – 13:00 Στις Βασιλειές, στις περιοχές του κέντρου των Βασιλειών, του Συνεταιρισμού, της κεντρικής εκκλησίας και στις οδούς Εθν.Αντιστάσεως, Νικ.Φωκά, και Μάνου Κατράκη μετά παρόδων.Επίσης στις οδούς Κύπρου, Πειραιώς και Ελικωνιάδων Μουσών.

8:00 – 13:30 Στον Δ. Ηρακλείου, στο Ηράκλειο στην Λεωφ. Πλαστήρα από την εκκλησία Αγ. Ανδρέα έως Γιαννίκου και Σπιναλόγκας από Γιαννίκου έως Ρωμανού .

11:00 – 14:00 Στο χωριό Θραψανό, στην περιοχή της οικίας Μελαδάκη Ιωάννη.

12:00 – 14:00 Στη Χερσόνησο, στη θέση Λιόφυτα, στην περιοχή της γεώτρησης Γιαλιτάκη Ελευθ.

13:00 – 15:00 Στον Αγ.Βλάση, μέσα στο χωριό, στον κεντρικό δρόμο και στην περιοχή του Βιολογικού καθαρισμού.

Τρίτη 31 Μαρτίου

8:00 – 9:00 Στην Κνωσσό στις περιοχές των αρχαιοτήτων Κνωσσού, του οικισμού Μακρύς τοίχος και του οικισμού Βλυχιά.

8:00 – 13:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στην Ανάληψη Χερσονήσου, Σβούρου μετόχι και στις Κ.Γούβες στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανωμένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, του όρους Έδερι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

8:00 – 15:00 Στην Αγ.Ειρήνη στα Σπήλια στις περιοχές της εκκλησίας και του οικισμού της Αγ.Ειρήνης,της ταβέρνας Φεγγάρι, του παλαιού οινοποιείου, της περιοχής όπισθεν του πρατήριο υγρών καυσίμων προς Κ.Αρχάνες, της οικίας Χυντηράκη, της περιοχής πιο μέσα από την Αγ.Ειρήνη (χωριό) προς το ποτάμι και προς τις Αρχάνες, της περιοχής από Αγ.Ειρήνη προς Σύλλαμο, πίσω από την οικία Γεωργιάδη. Επίσης στις περιοχές από Σύλλαμο προς Αρχάνες πριν το βιολογικό καθαρισμό Αρχανών, του Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών, και στις Αρχάνες στην περιοχή από τη διακλάδωση προς Αφέντη Χριστό, από το αμαξοστάσιο Δήμου, πάνω δεξιά.

14:00 – 15:00 Στην Κνωσσό στις περιοχές των αρχαιοτήτων Κνωσσού, του οικισμού Μακρύς τοίχος και του οικισμού Βλυχιά.

Τετάρτη 1 Απριλίου

7:00 – 8:30 Στην Αμμουδάρα, στην περιοχή της επιχειρήσεως Τεχνόπολις, στην Λ. Λεωφ. Α. Παπανδρέου από Πάρου έως Μύλου. Επίσης στις οδούς Πάρου, Νάξου, Σαντορίνης, Κώ, Γοργόνας και Φόδελε.

8:00 – 9:30 Στο δρόμο προς Μαλάδες, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την επιχείρηση Οικοστύλ έως την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών ράδιο Μακράκη, συμπεριλαμβανωμένων των επιχειρήσεων Οικοστύλ, Κυριακάκη, Καναβού, πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαδάκη, Τσικανδυλάκη, Απλαδά, VINOVON, Τρόφιμο Α.Ε., Πλαστικών Κρήτης και κτήμα Καλαθάκη.Στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων Μελισσίδη, Ένωση Σουλτανίνας, εγκαταστάσεων Βιολογίκου καθαρισμού, Κάββαλου, Deco expert, Πικράκη, Ζαχαράκη, Ρώσσου και Κρητέξ.

8:00 – 15:00 Στη Γιόφυρο, στην περιοχή της γέφυρας Μπέλεϋ, στις οδούς ΕυαρέστουΠαρασίου, Πανός, Αγαθώπου, Αγ.Μεθοδίου, Σατορνίνου, Ευπόρου, Πλωτίνου, Θεοδούλου και Ναρσή. Στην περιοχή έναντι του s.m.LIDL στην οδό Λυσιστράτης, του ζαχαροπλαστείου Πατραμάνη, και στην οδό Στεφανογιώργη . Στον Αγ.Ιωάννη χωστό στις περιοχές της εκκλησίας του Αγ.Ιωάννη Χωστού, του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, ΣΤΑΜΑ επιχείρησης Πικράκη, Lido soccer, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, Αγροκτήματος ΤΕΙ και Δασικού φυτωρίου.Στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως την επιχείρηση Οικοστύλ μετά παρόδων και στις οδούς Ζεύξιδος, Κανελοπούλου, Μανουσάκη, Μαύρου, Ηλ.Ηλιού, Παμφίλου, Κρησίλα.

9:00 – 11:00 Στο Μασταμπά, στις οδούς Ατσιπάδων, Σμπώκου και Απόλλωνος από Δελφών έως Ραφτοπούλου, Δελφών, Στ. Γεωργίου, Ιερολοχυτών και Πατρ. Γρηγορίου από Δ. Ακρίτα έως Σκουλά .

14:00 – 15:00 Στο δρόμο προς Μαλάδες, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την επιχείρηση Οικοστύλ έως την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών ράδιο Μακράκη, συμπεριλαμβανωμένων των επιχειρήσεων Οικοστύλ, Κυριακάκη, Καναβού, πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαδάκη, Τσικανδυλάκη, Απλαδά, VINOVON, Τρόφιμο Α.Ε., Πλαστικών Κρήτης και κτήμα Καλαθάκη.Στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων Μελισσίδη, Ένωση Σουλτανίνας, εγκαταστάσεων Βιολογίκου καθαρισμού, Κάββαλου, Deco expert, Πικράκη, Ζαχαράκη, Ρώσσου και Κρητέξ.

Πέμπτη 2 Απριλίου

8:00 – 15:00 Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος, στα Κ. Καστελιανά στην περιοχή του ελαιουργείου Σφακιανάκη .

12:00 – 15:00 Στον οικισμό Μαριδάκι του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Παρασκευή 3 Απριλίου

8:00 – 9:30 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

8:00 – 14:00 Στο χωριό Πύργος στην περιοχή των εγκαταστάσεων του ΟΤΕ Πύργου, στον κεντρικό δρόμο του Πύργου, στην περιοχή των επιχειρήσεων Carrefour και στο πρατήριο υγρών καυσίμων Τσαπαρίδη .

12:00 – 15:00 Στο χωριό Πάρτηρα στην περιοχή των έργων διάνοιξης των δρόμων από το Δήμο. Στην Αγ.Μαρίνα στο Τσαλικάκι, στην περιοχή πλησίον του Δημοτικού σχολείου Αγ.Μαρίνας.

13:00 – 14:00 Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

13:00 – 15:00 Στο Τοομπρούκ, όπισθεν του ΚΤΕΟ, στον παλιό δρόμο προς την Ελία, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Παρασύρη.

Νομός Χανίων

Δευτέρα 30 Μαρτίου

8:00 – 13:00 ΚΑΤΩ ΚΟΥΜ – ΚΑΠΙ (ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ)

13:00 – 14:00 ΟΔΟΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ

14:00 – 15:00 ΑΜΠΕΡΙΑ

Τρίτη 31 Μαρτίου

8:00 – 12:00 ΠΟΛΕΜΑΡΧΙ – ΣΥΡΙΛΛΙ – ΒΛΑΧΕΡΩΝΙΤΙΣΣΑ – ΖΟΥΝΑΚΙ – ΛΙΜΝΗ – ΝΤΕΡΕΣ – ΓΑΒΑΛΟΜΟΥΡΙ – ΧΡΥΣΑΥΓΗ – ΒΟΥΒΕΣ – ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ – ΝΙΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ – ΚΕΦΑΛΑ – ΜΕΣΑ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ – ΑΝΩΣΚΕΛΗ – ΦΩΤΑΚΑΔΟ – ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΜΑΤΑ – ΚΑΚΟΠΕΤΡΟΣ

Τετάρτη 1 Απριλίου

7:30 – 16:00 ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ – ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ – ΜΕΣΚΛΑ – ΛΑΚΚΟΙ – ΟΜΑΛΟΣ – ΖΟΥΡΒΑ – ΘΕΡΙΣΣΟ – ΣΚΗΝΕΣ – ΛΑΓΓΟΣ – ΚΑΡΑΝΟΥ – ΑΣΚΟΡΔΑΛΟΥ – ΝΕΑ ΡΟΥΜΑΤΑ – ΧΩΣΤΗ – ΠΡΑΣΣΕΣ

8:00 – 10:00  ΟΔΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΥ)

10:00 – 12:00 ΟΔΟΣ ΔΙΚΤΥΝΗΣ

Νομός Λασιθίου

Δευτέρα 30 Μαρτίου

8:00 – 14:00 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΟΡΕΙΝΟΥ – ΚΑΚΟΠΑΤΗ ΟΡΕΙΝΟΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση