HomeΚΡΗΤΗΟι οικιστές εκτός σχεδίου Πόλης στην… Λότζια

Οι οικιστές εκτός σχεδίου Πόλης στην… Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Οικιστών εκτός Σχεδίου Πόλης κ. Λευτέρη Ζαχαριάκη και μέλη της διοίκησης είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιάννη Αναστασάκη,  Γιώργου Καραντινού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των Οικιστών εκτός Σχεδίου Πόλης και τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα που έχουν επιβληθεί βάσει των νόμων που ισχύουν.

Το θέμα σύμφωνα με το Δήμαρχο Ηρακλείου θα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να δοθεί παράταση στην καταβολή τους ,έως ότου η Δημοτική Αρχή με αντιπροσωπεία των Οικιστών επισκεφθεί το αρμόδιο Υπουργείο για να εξευρεθεί οριστική λύση.

Το αίτημα για αύξηση των δόσεων σε 102 για όποιον ενταχθεί στο σχετικό νόμο 4178, τη διεύρυνση των κοινωνικών κριτηρίων, τη μείωση του παράβολου για την υπαγωγή στο νόμο και τα πρόστιμα στηρίζεται από το Δήμο και το επόμενο διάστημα οι Οικιστές θα καταθέσουν ολοκληρωμένη πρόταση ώστε στη συνέχεια να διαβιβαστεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και τα επιδιωχθεί συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση