HomeΚΡΗΤΗΆναψαν τα… αίματα στα δικαστήρια – Απολογείται ο 50χρονος που πυροβόλησε αστυνομικούς

Άναψαν τα… αίματα στα δικαστήρια – Απολογείται ο 50χρονος που πυροβόλησε αστυνομικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άναψαν τα… αίματα σήμερα στα δικαστήρια Χανίων όπου απολογείται ο 50χρονος κτηνοτρόφος που άνοιξε πυρ κατά τεσσάρων αστυνομικών όταν εκείνοι έκαναν έλεγχο στον γιο του στις Βρύσες.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι όταν ο 50χρονος κτηνοτρόφος έφτασε συνοδεία αστυνομικών στο δικαστικό Μέγαρο των Χανίων για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Εκεί βρίσκονταν αστυνομικοί με πολιτικά, συγγενείς των δύο τραυματιών αλλά και πάνοπλοι αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.

Ωστόσο η ένταση δεν άργησε να φανεί. Όταν εμφανίστηκε ο 50χρονος αποδοκιμάστηκε έντονα από συγγενείς αλλά και αστυνομικούς ενώ η φράση που συνεχώς επαναλαμβανόταν ήταν «δολοφόνε»!

Μάλιστα, τα αίματα… άναψαν όταν ο συνήγορος του 50χρονου επιχείρησε να επέμβει για να ηρεμίσει τα πνεύματα. Τότε οι συγγενείς άρχισαν να φωνάζουν και προς τον συνήγορο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του 50χρονου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες – κακουργηματικού χαρακτήρα – για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τεσσάρων συνολικών αστυνομικών, καθώς επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση