HomeΚΡΗΤΗΔεν τον άφησαν ν’ αυτοκτονήσει και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Δεν τον άφησαν ν’ αυτοκτονήσει και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο χωριό Αστρίτσι όταν ένας 55χρονος άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει κι όταν τον εμπόδισαν οι αστυνομικοί τότε πήγε να τους… κάψει ζωντανούς.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν ο 55χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του κρατώντας ένα μαχαίρι κι άρχισε να την απειλεί.

Μέσα στο σπίτι ήταν ο πατέρας της κοπέλας που βγήκε έξω ζητώντας τον λόγο κι άρχισε μία έντονη λογομαχία. Ο 55χρονος του επιτέθηκε και τον χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά – στο πρόσωπο με τον πατέρα να καταφέρνει να κρατήσει την ισορροπία του και να αφοπλίζει τον 55χρονο.

Ο δράστης μετά το συμβάν επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε ενώ ο πατέρας και η κοπέλα ειδοποίησαν την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Δύο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, μετά την καταγγελία, πήγαν στο σπίτι του 55χρονου. Όταν έφτασαν όμως εκεί αντιλήφθηκαν ότι στο σπίτι υπάρχει διαρροή υγραερίου.

Μπήκαν μέσα και βρήκαν τον 55χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον τράβηξαν έξω αλλά στην πόρτα ο 55χρονος άνοιξε τα μάτια του και κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να τον βγάλουν από το σπίτι.

Τότε παίρνει έναν αναπτήρα και τον πετάει στην σόμπα. Με γρήγορες κινήσεις ένας από τους αστυνομικούς πήρε το χαλί της πόρτας και το έριξε στην φλόγα αποτρέποντας την έκρηξη.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο ο οποίος σήμερα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση