HomeΚΡΗΤΗΑύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Βαγγέλη

Αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Βαγγέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μέχρι αύριο ελπίζουμε ότι θα έχουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Λογικά αναμένονται εντός των επόμενων ωρών και τα αποτελέσματα για το DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.», λέει μιλώντας στο protothema.gr ο καθηγητής ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στη Γαλακτοκομική Σχολή παραμένει τεταμένη με τους αστυνομικούς να μην έχουν σταματήσει στιγμή να συγκεντρώνουν συμπληρωματικές μαρτυρίες από φοιτητές και εκπαιδευτικούς της Σχολής με σκοπό τη συμπλήρωση των κομματιών που θα συνθέσουν το τελικό παζλ και ενδεχομένως θα δώσουν φως στην απάντηση ερωτηματικών και ερωτημάτων για τις συνθήκες που ο άτυχος Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός.

Τα μηνύματα, πάντως ,των φίλων του Βαγγέλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σταματούν με πάγιο αίτημα όλων τη δικαίωση της μνήμης του. Ενδεικτική είναι και η απόφαση φίλων του να διοργανώσουν μία συγκέντρωση τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα καθώς όπως είπε ο  συντονιστής της κίνησης αυτής κ. Μάριος Παπαθανασίου στο protothema.gr την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση φίλων του Βαγγέλη στο Σύνταγμα στις 10 το πρωί.

«Θα συγκεντρωθούμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του, θα μοιραστούν φωτοτυπίες με τους στίχους του τραγουδιού το «Μάνα ηρέμησε και δεν πονάω πια» και ο βασικός λόγος είναι να ακουστεί ένα ηχηρό ΓΙΑΤΙ συνέβη αυτό στον Βαγγέλη, θα ανάψουμε κεριά στη μνήμη του, θέλουμε να είναι μία συγκέντρωση φίλων του ανθρώπων που ακόμη και αν δεν το γνώρισαν τον έκαναν δικό τους», λέει ο κ. Παπαθανασίου.

protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση