HomeΚΡΗΤΗΤους «τσάκωσαν» τη στιγμή της συναλλαγής – Συνελήφθησαν διακινητές ηρωΐνης

Τους «τσάκωσαν» τη στιγμή της συναλλαγής – Συνελήφθησαν διακινητές ηρωΐνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκλεινε ραντεβού σε διάφορα σημεία της πόλης του Ηρακλείου και πουλούσε τη σκόνη του λευκού θανάτου στους ναρκομανείς. Η δράση του όμως τερματίστηκε με τη σύλληψή του χθες από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, που τον έκαναν «τσακωτό» τη στιγμή της συναλλαγής.

Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τον 37χρονο έμπορο ναρκωτικών από την Αλβανία, τη στιγμή που πουλούσε ποσότητα ηρωΐνης σε έναν 36χρονο Ηρακλειώτη. Και οι δύο συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς κατηγορούμενοι κατά περίπτωση, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η ποσότητα ηρωΐνης που είχε «αγοράσει» ο 36χρονος ήταν 1,4 γραμμάρια, ενώ στην κατοχή του διακινητή οι αστυνομικοί βρήκαν αυτοσχέδια συσκευασία με 0,4 γραμμάρια ηρωίνης, 2 ναρκωτικά χάπια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο 37χρονος αλλοδαπός, στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς αντιστάθηκε σθεναρά. Μετά τη σύλληψη ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 105 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία κατείχαν από κοινού, ο 37χρονος και ο 23χρονος συγκάτοικός του που επίσης συνελήφθη.

Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση