HomeΚΡΗΤΗΠροσπάθησαν να το παίξουν… κλέφτες στους 3 νομούς – Τους έπιασαν στα «πράσα»

Προσπάθησαν να το παίξουν… κλέφτες στους 3 νομούς – Τους έπιασαν στα «πράσα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαγγελματίες… κλέφτες ήθελαν να γίνουν τέσσερα άτομα που επιχείρησαν ν’ ανοίξουν σπίτια κι επιχειρήσεις στους τρεις νομούς του νησιού.

Επειδή όμως Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη οι… επίδοξοι κλέφτες πιάστηκαν κυριολεκτικά στα «πράσα».

Πρόκειται για τρεις άντρες από το Ηράκλειο και τα Χανιά και μια γυναίκα στο Ρέθυμνο.

Στο Ηράκλειο

Σε διαφορετικό χρόνο και τόπο δύο άντρες επιχείρησαν να «ανοίξουν» σπίτια και επιχειρήσεις.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 48χρονο ο οποίος αρχικά προσπάθησε να μπει σε σπίτι 92χρονης χθες τα ξημερώματα. Έγινε αντιληπτός όμως από την ιδιοκτήτρια κι έγινε… καπνός. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έβαλε μυαλό και επιχείρησε να κλέψει μία επιχείρηση. Άνδρες της αστυνομίας όμως τον εντόπισαν όταν επιχείρησε να μπει από τον χώρο και τον συνέλαβαν.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας 44χρονος, που κατάγεται από την Κροατία, συνελήφθη από τις αρχές του Ηρακλείου την ώρα που έβγαινε από το σπίτι ενός 43χρονου.

Στα Χανιά

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στα Χανιά, ένας 30χρονος από το Μαρόκο έσπασε την τζαμαρία μίας επιχείρησης με σκοπό να μπει μέσα και να κλέψει οτιδήποτε είχε αξία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας όμως, τον έκαναν… τσακωτό και του πέρασαν χειροπέδες.

Στο Ρέθυμνο

Μια 31χρονη από τη Ρουμανία συνελήφθη χθες το μεσημέρι από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου αλλά και της ΔΙΑΣ αφού είχε «αρπάξει» 50 ευρώ από επιχείρηση 60χρονης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση