HomeΚΡΗΤΗΣε αξονική τομογραφία υποβάλλεται ο 34χρονος ειδικός φρουρός – Παραμένει στη ΜΕΘ Χανίων

Σε αξονική τομογραφία υποβάλλεται ο 34χρονος ειδικός φρουρός – Παραμένει στη ΜΕΘ Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 34χρονο ειδικό φρουρό που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες το πρωί στις Βρύσες Χανίων, όταν 50χρονος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ομάδας αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου, επειδή έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του (δείτε εδώ).

Ο 34χρονος ειδικός φρουρός που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Γεώργιος» των Χανίων όπου, μετά από χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και παραμένει.

Όπως επισήμανε μιλώντας πριν από λίγο στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Χαράλαμπος Δουλγεράκης, ο αστυνομικός παραμένει στη ΜΕΘ και αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, θα μπορέσουν να δώσουν στους γιατρούς μια σαφέστερη εικόνα για την εξέλιξη της υγείας του.

Εκτός από τον ειδικό φρουρό, στη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρότερα και ένας 35χρονος υπαρχυφύλακας. Μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Χανίων, με τραύματα στα κάτω άκρα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οδηγήθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάστε εδώ το χρονικό του περιστατικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση