HomeΚΡΗΤΗΡεκόρ… παράτασης για το αεροδρόμιο Καστελίου-Οργισμένη η τοπική κοινωνία

Ρεκόρ… παράτασης για το αεροδρόμιο Καστελίου-Οργισμένη η τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σκληρή γλώσσα απαντά στους κυβερνητικούς χειρισμούς για το αεροδρόμιο Καστελίου ο τομεάρχης υποδομών της ΝΔ Λ. Αυγενάκης ενώ υπογραμμίζει ότι αν η κυβέρνηση θέλει νέο διαγωνισμό αυτό σημαίνει ότι θα πάμε πιο πίσω και συνεχίζει:

«Στις 7 Απριλίου ολοκληρώνεται η κατάθεση προσφορών του διεθνούς διαγωνισμού για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι. Η Κυβέρνηση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θέλει να κάνει. Δεν έχει απαντήσει σε βασικά ερωτήματα. Η στάση της λειτουργεί αποτρεπτικά για υποψήφιους επενδυτές. Συζητάμε για ένα έργο 800εκ.ευρώ. Το μεγαλύτερο έργο υποδομής όλων των εποχών για την Κρήτη.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό και την τοπική κοινωνία, ώστε να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες και από κοινού να κάνουμε ένα καλό για τον τόπο μας».

Την ίδια ώρα οργισμένοι εμφανίζεται και η τοπική κοινωνία για την καθυστέρηση με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρία Καλογεράκη να δίνει προθεσμία μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2015 και όπως τονίζει «να μπει ένα τέλος στην ομηρία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση