HomeΚΡΗΤΗΜνημόσυνο των Βενιζέλων με πολιτικά μηνύματα

Μνημόσυνο των Βενιζέλων με πολιτικά μηνύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελέστηκε σήμερα το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου με άκρως πολιτικά μηνύματα από τους παρευρισκόμενους στους Τάφους των Βενιζέλων στον Προφήτη Ηλία Χανίων.

Το μνημόσυνο παρακολούθησαν πλήθος πολιτικών φορέων, άνθρωποι του πολιτισμού, της παιδείας αλλά και πολύς κόσμος. Μεταξύ αυτών ο υπουργός Οικονομίας και Υποδομών, Γιώργος Σταθάκης, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, οι βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη (ΣΥΡΙΖΑ), Θεόδωρος Φορτσάκης (ΝΔ), ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος μίλησε για τους δύο μεγάλους άνδρες της Ελλάδος.

Δείτε εδώ την ομιλία του: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Β. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ

Σταθάκης: Έγινε ένα πολύ μεγάλο θετικό βήμα

Αισιόδοξος για την πορεία και το αποτέλεσμα των συνομιλιών με τους εταίρους μας εμφανίστηκε από τα Χανιά ο Υπουργός Οικονομίας Υποδομών και Ναυτιλίας Γιώργος Σταθάκης.

Στο περιθώριο της τελετής του ετήσιου πολιτικού μνημοσύνου για τον Ελευθέριο και τον Σοφοκλή Βενιζέλο, ο κ. Σταθάκης δήλωσε: «Νομίζω ότι προχθές έγινε ένα πολύ μεγάλο θετικό βήμα το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Πιστεύω ότι πλέον η πεποίθηση της κυβέρνησης, ότι μπορούμε να βγούμε από το μνημόνιο και να υπάρξει ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με τους εταίρους με τρόπο ασφαλή και ταυτόχρονα να επιτρέψει πλήρως την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον πολύ κοντά στην υλοποίηση της».

https://www.youtube.com/watch?v=HjAEBDhe6qk

Διαφήμιση
Διαφήμιση