HomeΚΡΗΤΗΒίντεο «κλειδί» στην υπόθεση του Βαγγέλη

Βίντεο «κλειδί» στην υπόθεση του Βαγγέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα τροπή στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη στα Ιωάννινα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιακουμάκη, Γιώργος Τσούκαλης, παρέδωσε στις αρχές βίντεο – ντοκουμέντο από τα βασανιστήρια που υφίστατο ο 20χρονος.

Μάλιστα, ο κ. Τσούκαλης θα δώσει σήμερα συνέντευξη τύπου, στην οποία αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το υλικό, που ήδη εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τα εργαστήρια αναλύουν το βίντεο και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία θα σταλούν στην ασφάλεια των Ιωαννίνων, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η νέα αυτή εξέλιξη ενδέχεται να οδηγήσει και σε ποινικές διώξεις, απόφαση που θα πάρει ο εισαγγελέας μετά την αξιολόγηση των στοιχείων.

Την ίδια ώρα, έσπασε την σιωπή του ο φερόμενος ως «σκληρός» της παρέας των σπουδαστών στην Γαλακτοκομική Σχολή, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά ότι προχώρησε σε καψόνια και εκφοβισμό εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Εγώ τον έψαχνα στις καφετέριες την ημέρα που εξαφανίστηκε» αναφέρει ο 19χρονος Παναγιώτης Καραγκούνης και σημειώνει ότι «με δείχνουν με το δάχτυλο. Ψιθυρίζουν και με βρίζουν. Δεν μπορώ να πάω στο χωριό μου, μου έχουν “κολλήσει” την ρετσινιά».

Εξάλλου, εντοπίστηκαν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι διαδικτυακοί υβριστές του 20χρονου, οι οποίοι προχώρησαν σε ανεκδιήγητες αναρτήσεις εναντίον του σε blog.

Οι δύο από αυτούς είναι φοιτητές, ο ένας στη Μυτιλήνη και ο άλλος στην Αθήνα, και ο τρίτος είναι ένας 50χρονος από τη Θεσσαλονίκη σεσημασμένος για κακουργήματα (δείτε εδώ).

Η επιστολή των γονιών του Βαγγέλη

«Ο Βαγγέλης δεν είναι πια μόνο δικό μας παιδί. Έγινε παιδί όλων σας» αναφέρουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην επιστολή που έστειλαν στα μέσα ενημέρωσης και ζητούν να σεβαστούν τα ΜΜΕ την επιθυμία τους να σιωπήσουν τις πρώτες ημέρες του πένθους τους (δείτε εδώ).
real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση