HomeΚΡΗΤΗΗμερίδα αφιερωμένη στη φτώχεια και τις κοινωνικές ανισότητες

Ημερίδα αφιερωμένη στη φτώχεια και τις κοινωνικές ανισότητες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της φτώχειας αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου καταθέτοντας τη δική του συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κοινωνικής αυτής μάστιγας.

Την Παρασκευή 27/03/2015 και ώρα 9 το πρωί, διοργανώνει στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ημερίδα αφιερωμένη στη φτώχεια και τις κοινωνικές ανισότητες στο Δήμο Ηρακλείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και η καταγραφή των δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας που λειτουργούν στο Δήμο Ηρακλείου και κυρίως ο συντονισμός δράσεων ώστε να μην υπάρχει αλληλοκάλυψη.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται εκπρόσωποι φορέων που έχουν αναπτύξει αντίστοιχες δράσεις αλλά και εθελοντικές οργανώσεις, προκειμένου να ενημερώσουν για τις δικές τους πρωτοβουλίες.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση» (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες. Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013) Συντονιστής Εταίρος: Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση