HomeΚΡΗΤΗΣτα χέρια της δικαιοσύνης οι υβριστές του Βαγγέλη

Στα χέρια της δικαιοσύνης οι υβριστές του Βαγγέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εισαγγελέα αναμένεται να προσαχθούν από ώρα σε ώρα, μετά τη σύλληψή τους, οι τρεις φοιτητές που που βρίσκονται πίσω από τις ηλεκτρονικές ύβρεις προς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Είχε προηγηθεί η ταυτοποίησή τους από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για τρεις φοιτητές που εντοπίστηκαν χθες το βράδυ, προερχόμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη.

Εδώ και αρκετές μέρες, η Δίωξη είχε στείλει τα ηλεκτρονικά τους ίχνη στην Google και ανέμενε να αποδειχθεί ή όχι η ταυτοποίηση των ηλεκτρονικών σημείων στο διαδίκτυο, κάτι που πράγματι συνέβη.

Το δυσάρεστο για τις διωκτικές αρχές είναι -όπως σημείωναν κύκλοι της- ότι βρέθηκαν απέναντι σε τρία νεαρά άτομα.

Νέες διαμαρτυρίες έξω από τη Γαλακτοκομική

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και χθες οι διαμαρτυρίες στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, η οποία φρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την έντονη αντίθεση της δημοτικής Αρχής σε φαινόμενα αυτοδικίας και «ειδικών δικών» που τρομοκρατούν τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής και τους στοχοποιούν ως «ενόχους» εξέφρασε ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.

Παράλληλα, προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τη στήριξη της Σχολής, η οποία, όπως τόνισε, είναι μοναδική στην Ελλάδα και η ύπαρξη και η ενίσχυσή της είναι αναγκαία για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση