HomeΚΡΗΤΗΔύο βραβεία στην… Αυλή

Δύο βραβεία στην… Αυλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο σπουδαία βραβεία κατέκτησε η «Αυλή» στο Ρέθυμνο, στα Tourism Awards 2015, που διοργανώθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

Χρυσό Βραβείο για την «Εξαιρετική Ποιότητα Εμπειρίας» και Χάλκινο στην «Αριστεία στον τομέα F&B» ήταν οι διακρίσεις που παρέλαβε η δημιουργός της Αυλής κα. Κατερίνα Ξεκάλου, στην λαμπρή τελετή των βραβεύσεων.

avli (2)

Περισσότερα από 600 άτομα πλημμύρισαν την αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε μια βραδιά που αποτέλεσε πραγματικά γιορτή για τον ελληνικό τουρισμό. Οι πρωτοβουλίες που βραβεύθηκαν και αναδείχθηκαν αποδεικνύουν περίτρανα ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο «ήλιος και θάλασσα». Ο ελληνικός τουρισμός έχει να επιδείξει μια σειρά από ποιοτικές και καινοτόμες πρακτικές: από εξατομικευμένες πολυτελείς υπηρεσίες, μέχρι ‘ψαγμένες’ πολιτιστικές διαδρομές και αθλητικές διοργανώσεις που προσελκύουν ποιοτικό τουρισμό εκτός της περιόδου αιχμής.

Η «Αυλή» πριν από λίγους μήνες βραβεύτηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και βρέθηκε στην λίστα του “Fodor’s 100” της κορυφαίας παγκόσμιας εταιρείας στον χώρο των ταξιδιωτικών οδηγών Fodor’s Travel.

AVLI jacuzzi

Η «Αυλή», στο ιστορικό κέντρο της πόλεως του Ρεθύμνου στεγάζεται σε τρία διατηρητέα αρχοντικά του 15ου αιώνα.

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο AVLI creative cuisine το οποίο έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας προωθεί από το 1987 την αναβίωση της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας σε χώρους υψηλής εστίασης και πειραματίζεται με τη χρήση οργανικών πρώτων υλών και δοκιμασμένων στο χρόνο υλικών, σε σύγχρονες ευφάνταστες συνταγές.

Το 1999 η Avli μπήκε στο χώρο του κρασιού και δημιουργήθηκε η ΑVLI fusion enoteca. O χώρος φιλοξενεί περισσότερες από 460 ετικέτες ελλήνων παραγωγών. Διοργανώνει βραδιές γευσιγνωσίας και οινογνωσίας. Προβάλλει Κρήτες και Έλληνες οινοπαραγωγούς γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό το έργο και τα προϊόντα τους.

entrance (2)

Το 2004 το AVLI lounge apartments είναι γεγονός. Δύο ιστορικά και διατηρητέα οικήματα μεταμορφώνονται σε χώρους υψηλής φιλοξενίας. Έντεκα σουίτες εξαιρετικής αισθητικής συμπληρώνουν τον πολυχώρο Αυλή, με αυστηρό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών και τη μέγιστη συναισθηματική ευαισθητοποίησή τους.

Ένα εκρηκτικό κουβάρι κρητικών, βενετσιάνικων και ανατολίτικων τεχνοτροπιών ξετυλίγεται μπρος στα μάτια των επισκεπτών και τους κλέβει την καρδιά. Πέτρινοι τοίχοι, βοτσαλωτά πατώματα, βενετσιάνικες αψίδες, έργα τέχνης, έπιπλα- αντίκες, κρύσταλλα και πορσελάνες συνδυάζονται μοναδικά χάρη στη μαεστρία του αρχιτέκτονα Κώστα Ηλιάκη και στο μεράκι της Κατερίνας Ξεκάλου, ιδιοκτήτριας της Αυλής, σε ένα πολύχρωμο φόντο με λουλούδια και τρεχούμενα νερά.

Τα χρώματα, άλλωστε, δανείζουν τα ονόματα τους στις κομψές πολυτελέστατες σουίτες του συγκροτήματος!

Executive 2 (1)

Το 2005, το AVLI raw materials θ’ ανοίξει τις πόρτες του για τους ταξιδευτές της γεύσης. Σπάνια προϊόντα βρώσης και πόσης απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδος και ιδιαίτερα της Κρήτης, διαθέτονται σ’ ένα διαφορετικό «μπακάλικο».

Το 2013 το 1600 Raki Baraki ένα σύγχρονο Κρητικό μεζεδοπωλείο, με μια φρέσκια προσέγγιση στο μεζέ, προστίθεται στην οικογένεια της Αυλής. Με άρωμα παλιάς ελληνικής ταινίας, ανοικτή κουζίνα, ψυγεία-βιτρίνες και προιόντα άμεσα προσπελάσιμα, δημιουργεί στον επισκέπτη μαμαδίστικη ζεστασιά και οικειότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση