HomeΚΡΗΤΗΑυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη, "δείχνει" η νεκροψία – Έκοψε τις φλέβες του

Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη, "δείχνει" η νεκροψία – Έκοψε τις φλέβες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τραύμα που έφερε στον δεξί του καρπό ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φαίνεται πως δίνει τη λύση τουλάχιστον για το πως προήλθε ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο θάνατος του νεαρού φοιτητή -βάσει του πορίσματος του ιατροδικαστή- προήλθε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο, κάτι που δείχνει αυτοχειρία.

Μάλιστα σε συνδυασμό ότι ο Βαγγέλης ήταν αριστερόχειρας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο άτυχος φοιτητής έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. Παράλληλα σε κοντινή απόσταση, σχεδόν δίπλα στο πτώμα, βρέθηκε και ένα μαχαίρι το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστεί.

Φως στην υπόθεση -τουλάχιστον στα αίτια θανάτου του νεαρού- θα δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αναμένεται να δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα εντός της ημέρα σήμερα.

Το κόψιμο στο δεξί καρπό

Στη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, από τη μακροσκοπική κιόλας εξέταση, εντοπίστηκε ένα βαθύ τραύμα στο δεξί του καρπό (κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής), ενώ στα αριστερά του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Ο ιατροδικαστής και όσοι βρέθηκαν από την αρχή στο σημείο τηλεφώνησαν αμέσως στους γονείς του νεαρού ρωτώντας τους αν ήταν αριστερόχειρας, μια ερώτηση στην οποία απάντησαν καταφατικά. Το τραύμα στο δεξί καρπό και το σημείο στο οποίο βρέθηκε το μαχαίρι ίσως, λοιπόν, να αποτελούν μια πρώτη ένδειξη για το πώς βρήκε τον θάνατο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Επίσης, σύμφωνα με ορισμένες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στους γονείς του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο έχει σταλεί και φωτογραφία με το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στη σορό του για να απαντήσουν αν είναι δικό του ή όχι. Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν πάρει αποτυπώματα από το μαχαίρι, αλλά και γενετικό υλικό, για να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση