HomeΚΡΗΤΗΔεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα παραπάνω… ζώα

Δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα παραπάνω… ζώα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα παραπάνω… ζώα που είχαν στο ποιμνιοστάσιό τους δύο άνδρες και κατέληξαν στα χέρια των αρχών.

Οι δύο δράστες, 37 και 44 χρόνων, που δραστηριοποιούνται σε περιοχή του δήμου Φαιστού στη Μεσαρά είχαν κλέψει πρόβατα από έναν 37χρονο ο οποίος είχε κάνει καταγγελία στις αρχές στις 10 Μαρτίου.

Μετά από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη διερεύνηση της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα από άνδρες της αστυνομίας, στο κοινό των δύο δραστών όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν πέντε πρόβατα, τσουβάλι το οποίο περιείχε δέρμα προβάτου και πέντε ενώτια.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, χθες εντοπίστηκαν, ο 44χρονος και ο 37χρονος, επιβαίνοντες σε αγροτικό ιδιοκτησίας του 37χρονου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Ειδικότερα, ύστερα από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι τα εν λόγω ανευρεθέντα πρόβατα, δέρμα προβάτου και ενώτια ανήκουν στον 37χρονο παθόντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τον κάτοχο τους.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 44χρονου, ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο και 41 φυσίγγια.

Επιπλέον, αναζητούνται δύο γυναίκες (25 και 62 ετών), για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων η 25χρονη, ενώ η 62χρονη για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους  οδηγήθηκαν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση