HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 16 Μαρτίου

8:00 – 9:00 Στην Αλικαρνασσό στην οδό Μαυσώλου από τη Λ.Ικάρου μέχρι την οδό Αγ.Τρύφωνος, Αρτεμησίου και Ηροδότου από τη Λ.Ικάρου έως την οδό Μούγλων, Αρκονήσου από την οδό Ηροδότου έως την οδό Μαυσώλου.

8:00 – 11:00 Στην Αλικαρνασσό,στη Λ.Ικάρου από την οδό Σεφέρη μέχρι την οδό Ηροδότου και στην οδό Μπαλαμούτσου.

8:00 – 12:00 Στην περιοχή του Βενιζελείου νοσοκομείου, στην νότια περίφραξη και στην οδό Φοινίκων.

11:00 – 11:30 Μετά την Αγ.Ειρήνη, στα Σπήλια στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Τύλισσος, στην περιοχή της πλατείας της Τυλίσσου, έναντι της κεντρικής εκκλησίας. Στο χωριό Απεσωκάρι του Δ.Γόρτυνας.

Τρίτη 17 Μαρτίου

8:00 9:00 Στο μέσα Κατσαμπάς στην περιοχή του εργ.Εγγλεζάκη, στις οδούς Καστοριάς, Βησσαρίωνος και του νέου κοιμητηρίου.Στις περιοχές Παπατίτου μετόχι, όπισθεν του γηπέδου Μινωικής, του δρόμου από Καλλιθέα προς Κνωσσό, στην περιοχή του συνεταιρισμού Καλλιθέας, της περιοχής όπισθεν του Βενιζελείου νοσοκομείου, στην Πάνω Φορτέτσα στην περιοχή έναντι της δεξαμενής και του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα.Στις περιοχές Αγ.Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, νοτιοδυτικό τμήμα Αριφάκι μετόχι (στην οδό Ανθέων και στην οδό Ούλαφ Πάλμε στην περιοχή έναντι club Mercedes και στην περιοχή του πρώην πτην.Κτιστάκη)Στις περιοχές των οδών Ερυθραίας, Μεσολογγίου, Βόλου, λ.Παπαναστασίου έναντι επιχ.Κουζούλογλου, Ερμούπολης Καραναστάση και Νίκης.Επίσης στις περιοχές Μαραθίτης, Σύλαμος, Βασιλειές, Αγ.Βλάσης.

8:00 – 15:00 Στην Κνωσσό στις περιοχές του κέντρου Αριάδνη, της ταβέρνας Πασιφάη,του οικισμού Μακρύς τοίχος,των αρχαιοτήτων Κνωσσού,του οικισμού Κνωσσού και του οικισμού Βλυχιά. Στην Αγ.Ειρήνη στα Σπήλια στις περιοχές του οικισμού , της ταβέρνας Φεγγάρι,του παλαιού οινοποιείου,της περιοχής όπισθεν του πρατήριο υγρών καυσίμων προς Κ.Αρχάνες,της περιοχής πιο μέσα από την Αγ.Ειρήνη (χωριό) προς το ποτάμι και προς τις Αρχάνες,της περιοχής από Αγ.Ειρήνη προς Σύλλαμο, πίσω από την οικία Γεωργιάδη.Επίσης από Σύλλαμο προς Αρχάνες πριν το βιολογικό καθαρισμό Αρχανών,στις περιοχές των αντλιοστασίων Κιαγαδάκη και Μαυρογιάννη.

14:00 – 15:00 Στο μέσα Κατσαμπάς στην περιοχή του εργ.Εγγλεζάκη, στις οδούς Καστοριάς, Βησσαρίωνος και του νέου κοιμητηρίου.Στις περιοχές Παπατίτου μετόχι, όπισθεν του γηπέδου Μινωικής, του δρόμου από Καλλιθέα προς Κνωσσό, στην περιοχή του συνεταιρισμού Καλλιθέας, της περιοχής όπισθεν του Βενιζελείου νοσοκομείου, στην Πάνω Φορτέτσα στην περιοχή έναντι της δεξαμενής και του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα.Στις περιοχές Αγ.Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, νοτιοδυτικό τμήμα Αριφάκι μετόχι (στην οδό Ανθέων και στην οδό Ούλαφ Πάλμε στην περιοχή έναντι club Mercedes και στην περιοχή του πρώην πτην.Κτιστάκη)Στις περιοχές των οδών Ερυθραίας, Μεσολογγίου, Βόλου, λ.Παπαναστασίου έναντι επιχ.Κουζούλογλου, Ερμούπολης Καραναστάση και Νίκης.Επίσης στις περιοχές Μαραθίτης, Σύλαμος, Βασιλειές, Αγ.Βλάσης.

Τετάρτη 18 Μαρτίου

8:00 – 12:00 Στα χωριά Αγ.Δέκα, Κερατοκεφάλι, Γκαγκάλες, Βαλή και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντιλοστάσια και φοτωβολταϊκά πάρκα των παραπάνω χωριών.

8:00 – 15:00 Στο Λ.Χερσονήσου,στην είσοδο του Λ.Χερσονήσου δεξιά, λίγο μετά τη βρύση και στην περιοχή του ξενοδοχείου Άσπρο, λίγο πριν το Ιατρικό κέντρο αριστερά.

12:00 – 15:00 Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στον κεντρικό δρόμο στις περιοχές του αρτοζαχαροπλαστείου Σαβουιδάκη και της Τράπεζας Πειραιώς. Στο χωριό Ασήμι, στην περιοχή της εισόδου του χωριού. Στα Μάλλια, νότια του ΚΑΠΗ, στην περιοχή των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Τσαγκαράκη Αικ.

Πέμπτη 19 Μαρτίου

8:00 – 10:00 Στα χωριά Κελιά, Φιλίσια, Βόνη, Θραψανό, Σαμπάς, Ζωφόροι, Άνω & Κάτω Απόστολοι, Ευαγγελισμός, Αρχάγγελος, Σκλαβεροχώρι. Στα χωριά Αλάγνι, Αστρίτσι, Γαλατάς, Πατσίδερος, Στείρωνας, Πανόραμα, Ζίντα, Αρχοντικό, και στο Αρκαλοχώρι στις περιοχές της επιχειρήσεως LIDL, του Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου Αρκαλοχωρίου και του πρατηρίου υγρών καυσίμων Κορναράκη.Επίσης σ’όλες τις επιχειρήσεις και  αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

8:00 – 14:00 Στο χωριό Μυρτιά, στην περιοχή της εισόδου του χωριού από το Σκαλάνι, και της νεοανεγειρόμενης οικίας Γιακουμάκη Βαρβάρας.

11:00 – 13:00 Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ρίθυμνας.

13:00 – 15:00 Στην οδό Καπετάν Κρασσανάκη, παράλληλος της οδού Παπά Πέτρου Γαβαλά. Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ούλαφ Πάλμε και στην οδό Νίκης (στην περιοχή της επιχειρήσεως μαρμάρων Γενιτσαρίδη).

Παρασκευή 20 Μαρτίου

8:00 – 11:00 Στο χωριό Στάβιες, στην περιοχή των γεωτρήσεων Καλαϊτζάκη Χρ. και Παπαδάκη Σοφία.

8:00 -13:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στην Ανάληψη Χερσονήσου, Σβούρου μετόχι και στις Κ.Γούβες στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανωμένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, του όρους Έδερι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

11:00 – 15:00 Στο χωριό Αγ.Θωμάς Δ.Γόρτυνας.

12:00 -15:00 Στον Καρτερό στην Αγ.Φωτεινή, μετά τη γέφυρα της εθνικής, στοντου παλαιό δρόμου από Καρτερό προς Ελιά, στην περιοχή του εργοταξίου Μυκωνιάτη Αν.. Στον Αγ.Ρωμανό, ένα χιλιόμετρο περίπου προς το χωριό Επισκοπή, στον κεντρικό δρόμο στις περιοχές του κονικλοτροφείου Μαγκανιάλου και της βίλας ‘Άρης’.

Νομός Χανίων

Δευτέρα 16 Μαρτίου

8:00 – 15:00 ΜΕΣΑ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ

Τρίτη 17 Μαρτίου

9:00 – 12:00 ΧΩΡΑ ΣΦΑΚΙΩΝ – ΑΝΩΠΟΛΗ – ΛΟΥΤΡΟ – ΑΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΗ

Πέμπτη 19 Μαρτίου

8:00 – 16:00 ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΘΑ) – ΚΑΛΑΘΑΣ – ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ – ΤΕΡΣΑΝΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου

8:00 – 16:00 ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΙΝΚΑ – ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Νομός Ρεθύμνου

Δευτέρα 16 Μαρτίου

9:30 – 12:00 ΑΠΛΑΔΙΑΝΑ – ΧΕΛΙΑΝΑ – ΑΓΡΙΔΙΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΙΜΟΝΑΣ – ΔΟΞΑΡΟ – ΘΕΟΔΩΡΑ – ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΔΡΟΣΙΑ – ΧΩΝΟΣ – ΑΛΟΙΔΕΣ – ΣΙΣΣΕΣ – ΑΛΜΥΡΙΔΑ – ΚΑΛΟ ΧΩΡΑΦΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση