HomeΚΡΗΤΗ«Βροχή» τα συλλυπητήρια για τον Δημήτρη

«Βροχή» τα συλλυπητήρια για τον Δημήτρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Βροχή» τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του 27χρονου ποδοσφαιριστή της Δόξας Γαλιάς Δημήτρη Σκουλούδη που έχασε τη ζωή του χθες σε τροχαίο (δείτε εδώ).

Ήδη η Δόξα Γαλιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της ενώ και άλλα σωματεία εξέδωσαν ανακοίνωση για τον θάνατο του.

Η ανακοίνωση της Δόξα Γαλιάς: «Σύσσωμη η ομάδα της Δόξα Γαλιάς εκφράζει τη θλίψη της για το συγκεκριμένο γεγονός και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την οδύνη και την βαθειά της θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του άλλοτε αθλητή του συλλόγου μας, Δημήτρη Σκουλούδη και συλλυπείται θερμά τους οικείους του. Στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Γάζι, θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και του Γ.Σ. Εργοτέλης και θα κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος»

Η ανακοίνωση της ΑΕ Φαιστού: «Η διοίκηση της ΑΕ Φαιστού, ο προπονητής και οι παίχτες της ομάδας μας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό του Δημήτρη Σκουλούδη. Εκφράζουμε στην οικογένεια του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ο θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο. Η εικόνα του θα μείνει ανεξίτηλη και η προσφορά του θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει φίλε Δημήτρη».

Η ανακοίνωση του Ρωμανού: «Το διοικητικό συμβούλιο του Ρωμανού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκουλούδη. Καλό ταξίδι Δημήτρη».

H ανακοίνωση της Γόρτυνας: «Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Δημήτρη Σκουλούδη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΑ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Σκουλούδη».

Η ανακοίνωση της ΑΕ Μοιρών: «Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μοιρών εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκουλούδη. Επιπλέον εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την ομάδα της Δόξα Γαλιας. Καλό ταξίδι Φίλε Δημήτρη».

Η ανακοίνωση των Ασιτών: «Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη… Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο θα είναι πολύ φτωχό χωρίς εσένα… Καλό ταξίδι ΦΙΛΕ… Ας είναι ελαφρύ το χώμα…»

Η ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ: «Η οικογένεια του ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του Δημήτρη Σκουλούδη και συμμετέχει στο βαρύ πένθος που έχει σκεπάσει το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι…»

Η ανακοίνωση του Μεταξοχωρίου: «Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Μεταξοχωρίου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και την οδύνη τους για το χαμό του Δημήτρη Σκουλούδη. Η μνήμη του δεν θα σβήσει ποτέ».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ: «O Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκουλούδη. Καλό ταξίδι Δημήτρη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση