HomeΚΡΗΤΗΧορευτική παράσταση για τη στήριξη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Χορευτική παράσταση για τη στήριξη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού «Χοροκίνηση», η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνδιοργανώνει χορευτική παράσταση με κλασικές, σύγχρονες και νεοκλασικές χορογραφίες στο Θέατρο Βλησίδη το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ.

Τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστούν θερμά τη Σχολή Χορού Χοροκίνηση και το Διευθυντή της κο Σπύρο Γρηγοράκη για τη διάθεση όλων των εσόδων της παράστασης για την ενίσχυση της λειτουργίας της Μονάδας. Επίσης, ευχαριστούν την Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ κα Αμαλία Κωτσάκη  για την ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου Βλησίδη.

Στην περίοδο κρίσης οικονομικής και αξιών που διανύουμε, η σημερινή συνεργασία είναι μια κίνηση αλληλεγγύης από πλευράς της τοπικής κοινωνίας. Από την πλευρά της, η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από το 2010 που ξεκίνησε να λειτουργεί, καλείται να προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε έφηβους και ενήλικες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από νόμιμες και παράνομες ουσίες καθώς και στις οικογένειές τους. Επίσης, πραγματοποιεί ομάδες συμβουλευτικής σε κρατούμενους εξαρτημένους στα καταστήματα κράτησης Αγυιάς και στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κρήτη Ι.

Το πρόγραμμα είναι στεγνό, δηλαδή δεν χορηγούνται υποκατάστατα, η συμμετοχή είναι εθελοντική και οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν. Δεν υπάρχουν λίστες αναμονής και υπάρχει σεβασμός στο απόρρητο και στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε θεραπευόμενου. Βασικός στόχος του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι η ψυχολογική απεξάρτηση  από ψυχοτρόπες ουσίες και εξαρτητικές συμπεριφορές, η εκπαίδευση, η επαγγελματική κατάρτιση και η ομαλή  επανένταξη των μελών στην κοινωνία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση