HomeΚΡΗΤΗΚαθάρισαν το Μαρτινέγκο τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ

Καθάρισαν το Μαρτινέγκο τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον προμαχώνα Μαρτινέγκο των Ενετικών Τειχών βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, με τα παιδιά, τους γονείς, φίλους και εθελοντές του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, που μετέχουν στο πρόγραμμα: «Στα Βήματα του μεγάλου στοχαστή Ν. Καζαντζάκη», το οποίο εφαρμόζουν από κοινού το Κέντρο και ο Δήμος Ηρακλείου με την προγραμματική σύμβαση που έχουν υπογράψει.

LAMPRINOS KETHEA4

Όσοι μετείχαν στη σημερινή δράση προχώρησαν στην αποψίλωση και τον καθαρισμό του προμαχώνα από χόρτα και σκουπίδια, ενώ ξεκίνησαν και τη συντήρηση του αστικού εξοπλισμού. Τις επόμενες μέρες με τη βοήθεια υπαλλήλων του Δήμου Ηρακλείου θα προχωρήσει η αποκατάσταση και συντήρηση του αστικού εξοπλισμού, ενώ θα γίνουν και φυτεύσεις νέων δένδρων, όπου αυτό επιτρέπεται.

LAMPRINOS KETHEA1

Οι δράσεις όμως του προγράμματος δεν σταματούν εδώ, μόνο στον καθαρισμό και στον ευπρεπισμό, θα ακολουθήσουν τουςεπόμενους μήνες πολιτιστικά δρώμενα, με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, καθώς και εκθέσεις ζωγραφικής, με επίκεντρο το Νίκο Καζαντζάκη και το έργο του.

LAMPRINOS KETHEA2

Ο κ. Λαμπρινός έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά του ΚΕΘΕΑ, στους συνεργάτες του Κέντρου, σε γονείς, εθελοντές, αλλά και στους υπαλλήλους του Δήμου, για το έργο που έγινε σήμερα, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικό. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Ηρακλείου και ο ίδιος προσωπικά θα είναι συνεχώς δίπλα σε αυτά τα παιδιά που δίνουν ένα μεγάλο αγώνα ζωής, στους γονείς τους και στους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ.

LAMPRINOS KETHEA5

Ο Δήμαρχος μίλησε με τους νέους και τις νέες άκουσε με προσοχή τα προβλήματά τους, υποσχόμενος να δίνονται λύσεις από το Δήμο όπου αυτό είναι δυνατό.

LAMPRINOS KETHEA6

Στη επίσκεψη σε αυτή τη σημαντική δράση μετείχαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι, Πολιτισμού, κα. Αριστέα Πλεύρη, Δημοτικής Περιουσίας, κα. Στέλλα Αρχοντάκη- Καλογεράκη, Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης και Καθαριότητας, κ. Γιάννης Ρασούλης.

LAMPRINOS KETHEA7

Διαφήμιση
Διαφήμιση