HomeΚΡΗΤΗΔιπλή η χθεσινή διαμαρτυρία της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

Διπλή η χθεσινή διαμαρτυρία της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διπλή ήταν η χθεσινή κινητοποίηση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών. Εκτός από το καθιερωμένο ραντεβού της έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, τα μέλη της πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στην οδό Κόσμων.

Σε σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Τετάρτη 11/3/2015, και ώρα 12:00 μ.μ. Μέλη τις Λαϊκής Στάση Πληρωμών βρέθηκαν εξω από  το υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στην οδό Κόσμων. Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών εκφράζει έντονα την αγανάκτησή της για την αντικοινωνική πολιτική της Συνεταιριστικής Τράπεζας προς τους πελάτες-μετόχους της των οποίων την ακίνητη περιουσία εκποιεί ακολουθώντας τις μεθόδους των υπολοίπων συστημικών τραπεζών.

Τετάρτη 11/3/2015 και ωρα 15;30 ,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου… Για άλλη μια φορά η Λαϊκή Στάση Πληρωμών απέτρεψε τον πλειστηριασμό μιας πρώτης κατοικίας 90 τ.μ.  στον Αγιο Ιωάννη Ηρακλείου από την Eurobank και ΑΧΑ ασφαλιστική και ενός οικοπέδου 1890 τ.μ στα Σταυράκια επί της Εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί τους πολίτες να μην εφησυχάζουν ακούγοντας ανακοινώσεις από τα ΜΜΕ για προστασία της πρώτης κατοικίας διότι δεν έχει ψηφισθεί κανένας σχετικός νόμος ακόμη.

Ειδικότερα οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες της πόλης μας θα πρέπει να γνωρίζουν οτι η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται από τα ασφαλιστικά ταμεία , ούτε προβλέπεται ανάλογη νομοθεσία. Η συμμετοχή όλων στον αγώνα κατά της εκποίησης της ακίνητης περιουσίας μας σηματοδοτεί την απαίτηση όλων για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση