HomeΚΡΗΤΗ«Ντροπή σε αυτούς που διακινούν σενάρια για βεντέτα», λέει ο θείος του Βαγγέλη

«Ντροπή σε αυτούς που διακινούν σενάρια για βεντέτα», λέει ο θείος του Βαγγέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πυρ και μανία» ο κρητικός θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βισδιαδάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες γίνεται κοινωνός πολλαπλών ανυπόστατων πληροφοριών.

Όπως ο ίδιος λέει, μιλώντας στο protothema.gr, όλες αυτές οι φήμες αποτελούν αποκυήματα φαντασίας κάποιων που έχοντας έλλειψη σεβασμού στο δράμα και την αγωνία της οικογένειας μιλούν για υπόθεση πίσω από την οποία κρύβεται «βεντέτα».

Και όλα αυτα χωρίς να έχουν, όπως σημειώνει, την παραμικρή ευαισθησία να διασταυρώσουν όλα όσα διακινούν χωρίς έλεγχο και εκθέτοντας τον ίδιο τους τον εαυτό, υπογράφοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Ντροπή σε αυτούς που διακινούν ανυπόστατα σενάρια, θέλω να τους πω, σεβαστείτε τον πόνο και την αγωνία μας. Φυσικά και είμαι έξω φρενών με τόσες ανακρίβειες που από κάποιους κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μιλούν για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τώρα κάνανε «καραμέλα» τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια περί βεντέτας και ότι και καλά αποφυλακίστηκε ένας συγγενής της οικογένειας ο οποίος διψούσε για εκδίκηση και έτσι κρύβεται είπαν οι… φωστήρες βεντέτα εκδίκησης πίσω από την υπόθεση του Βαγγέλη. Δε ξέρω τι να πω, πραγματικά με προσπερνάει όλο αυτό που γίνεται. Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι αστείοι και γελοίοι όσοι υποστηρίζουν τέτοια σενάρια και θα τους συνιστούσα πρώτα από όλα να σεβαστούν το Βαγγέλη που αγνοείται πάνω πια από ένα μήνα και βέβαια μία οικογένεια που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ήμαρτον, πια… Είναι δυνατόν να αναπαράγονται τέτοια πράγματα, είναι αποκυήματα φαντασίας δε θα στήσω στρατηγείο διαψεύσεων κυνηγώντας μάγισσες και ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Όλα αυτά είναι αποκύημα της νοσηρής φαντασίας κάποιων που χωρίς να τους ζητηθεί κιόλας μπλέκονται στην υπόθεση. Ας μας αφήσουν στην ησυχία μας, έρευνες κάνουν οι αστυνομικοί και η ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη δε χρειαζόμαστε άλλους «φωστήρες» και κυρίως καλούς σεναριογράφους… Σκέψου… Δεν είχαν κάποιοι καν την ευαισθησία να κάνουν το αυτονόητο, να τηλεφωνήσουν σε κάποιον από εμάς, από την οικογένεια και να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους. Ούτε καν αυτό… Να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε ρε αδερφέ… Ας μας αφήσουν στην αγωνία μας, περιμένω να δω τι θα γίνει με τον ανιψιό μου ειδικότερα μετά το πόρισμα της ΕΔΕ δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με κάφρους. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μάθω τι γίνεται με τον ανιψιό μου, τίποτα άλλο», καταλήγει.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση