HomeΚΡΗΤΗΕλεύθερος ο 32χρονος για τον θάνατο του Ρουμάνου – Εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο

Ελεύθερος ο 32χρονος για τον θάνατο του Ρουμάνου – Εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι θα πάρει ο 32χρονος δράστης που έβαλε φωτιά σε σπίτι Ρουμάνου με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του στην Γαλιά.

Σήμερα η υπόθεση αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, με τον 32χρονο δράστη να εμφανίζεται μετανιωμένος για τα όσα συνέβησαν εκείνη την μοιραία νύχτα.

Ο 32χρονος αυτή τη φορά ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου διέμενε ο Ρουμάνος θεωρώντας όμως ότι εκείνος έλειπε από το σπίτι.

Την κίνηση αυτή την έκανε ως εκδίκηση καθώς ο 32χρονος πίστευε ότι ο Ρουμάνος είχε κλέψει από την θεία του 100 ευρώ (δείτε εδώ).

Πρωτόδικα το δικαστήριο του είχε επιβάλλει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Σήμερα στο Εφετείο ο εισαγγελέας πρότεινες την ενοχή του ως πρωτοδίκως με το δικαστήριο να του ορίζει ποινή 20 χρόνων και δύο μηνών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 32χρονου, Διονύση Βέρρα, ο κατηγορούμενος έχει ήδη εκτίσει το 1/3 της ποινής του στις φυλακές και συναθροίζοντας και τις εργατοώρες που έχει κάνει είναι πλέον ελεύθερος να επιστρέψει σπίτι του μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά στις φυλακές της Αλικαρνασσού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση